/

Aστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι σε καταστήματα στην περιοχή του Λαγανά στη Ζάκυνθο

Κατασχέθηκαν, κατά τις έρευνες των αστυνομικών, σε δύο καταστήματα και άλλους χώρους, μεγάλος αριθμός αμπουλών αερίου γέλιου, μπαλόνια και μηχανισμοί χρήσης

Συνελήφθησαν, δύο αλλοδαποί, ιδιοκτήτης και υπεύθυνος καταστήματος, αντίστοιχα, ενώ σε ένα από αυτά βεβαιώθηκε και παράβαση για ηχορύπανση

Συνεχίζονται οι στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι σε καταστήματα, στο Λαγανά Ζακύνθου, στο πλαίσιο υλοποίησης ειδικού σχεδιασμού που έχει εκπονηθεί από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων και τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ζακύνθου, με στόχο την ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού.

Αποτέλεσμα των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (20.07.2024), από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου σε δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή του Λαγανά, ήταν κατασχεθεί μεγάλος αριθμός αμπουλών αερίου γέλιου, μπαλόνια και μηχανισμοί χρήσης.

Συγκεκριμένα, σε έρευνες στους χώρους των καταστημάτων, σε αποθηκευτικό χώρο και σε όχημα, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: -2.341- αμπούλες αερίου γέλιου, εκ των οποίων -1.030- χρησιμοποιημένες, -243- μπαλόνια και -4- μηχανισμοί χρήσης. 

Για τις παραπάνω υποθέσεις, συνελήφθησαν, αντίστοιχα, ο υπεύθυνος και ο ιδιοκτήτης των καταστημάτων, ενώ σε ένα από αυτά βεβαιώθηκε και παράβαση ηχορύπανσης, διότι κατά διενεργηθείσα ηχομέτρηση, διαπιστώθηκε ότι η μουσική υπερέβαινε το ανώτατο επιτρεπτό όριο. 

Συνελήφθη αλλοδαπός στον Κάβο Κέρκυρας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Κατασχέθηκαν -6- συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη και χρηματικό ποσό

Συνελήφθη, σήμερα (20.07.2024), τις πρώτες πρωινές ώρες, στον Κάβο Κέρκυρας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), 25χρονος αλλοδαπός, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων στην περιοχή του Κάβου, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 25χρονο και κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν -6- συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -18,9- γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των -60- ευρώ. 

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Νότιας Κέρκυρας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Συνελήφθησαν τέσσερεις αλλοδαποί στη Ζάκυνθο, μετά από επεισόδιο σε κατάστημα στο Λαγανά

Προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε 33χρονο αλλοδαπό

Συνελήφθησαν, σήμερα (20.07.2024) τις πρώτες πρωινές ώρες, στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, τέσσερεις αλλοδαποί, εκ των οποίων δύο 21χρονοι και δύο 20χρονοι, για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, σε βάρος 33χρονου αλλοδαπού.

Ειδικότερα, μετά από άμεση ανταπόκριση αστυνομικών που περιπολούσαν στην περιοχή του Λαγανά, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, οι παραπάνω δράστες, καθώς από κοινού με έναν ακόμη συνεργό τους, που αναζητείται, ένεκα επεισοδίου που προηγήθηκε εντός καταστήματος της περιοχής, τραυμάτισαν 33χρονο αλλοδαπό, χτυπώντας τον με γροθιές, στο κεφάλι και το πρόσωπο. 

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 20/7/2024 #ODUSSEIA #ODYSSEIA