//

Ανακοίνωση προσλήψεων στον Δήμο Αργοστολίου

Ο Δήμος Αργοστολίου με την προκήρυξη ΣΟΧ1/2024 ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά σαράντα (40) ατόμων για την καθαριότητα των σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) εργάσιμες ημέρες.  Έναρξη υποβολής των αιτήσεων η 17η  Ιουλίου  2024 και λήξη η 30η Ιουλίου 2024.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν την αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά τους είτε ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: tad1@argostoli.gov.gr, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο-εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει  την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή- στην ακόλουθη διεύθυνση:  21ης Μαΐου Αργοστόλι (κτίριο ΚΕΠ).

            Μαζί με την αίτηση υποβάλλονται υποχρεωτικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας. Διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων καθώς και αντικατάσταση ή κατάθεση επιπλέον δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής. Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη με φυσική υπογραφή.

Η ΣΟΧ 1/2024 βρίσκεται αναρτημένη στην Ιστοσελίδα του Δήμου Αργοστολίου:

https://www.kefallonia.gov.gr/pages/posts/proslipsi-se-ypiresies-katharismoy-scholikon-monadon-tou-dimou-argostoliou-6853.php

Ο Αντιδήμαρχος

Γεώργιος Τσιλιμιδός

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 18/7/2024 #ODUSSEIA #ODYSSEIA