/

Παρουσιάστηκε «Το θεριό του Ταύρου» από το Θεατρικό Εργαστήρι Εφήβων του Δήμου Αργοστολίου σε σκηνοθεσία Σταύρου Παπαδάτου

Το Σάββατο 13 Ιουλίου 2024,  πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρεμιέρα της παράστασης «Το θεριό του Ταύρου» από το Θεατρικό Εργαστήρι Εφήβων του Δήμου Αργοστολίου, σε σκηνοθεσία Σταύρου Παπαδάτου.

Μια παράσταση για την οποία τα παιδιά προετοιμάζονταν όλη τη χρονιά και το κοινό τους αντάμειψε για την προσπάθειά τους με το θερμό χειροκρότημά του.

Η ενασχόληση με την προετοιμασία της συγκεκριμένης παράστασης, τα βιωματικά παιχνίδια και η δραματοθεραπεία, υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη, δίδαξαν στα παιδιά ότι πρέπει να παίρνουν πρωτοβουλίες και να ενεργούν οι ίδιοι προκειμένου να καθορίζουν τη ζωή τους. Δεν πρέπει να περιμένουμε από τους άλλους να αλλάξουν τον κόσμο για μας και να καθορίσουν τη μοίρα μας.

Τα παιδιά  που έλαβαν μέρος στην παράσταση ήταν: ο Θύμιος Τάτας (Νουρή Σαγιανέρ), Ηλέκτρα Γαλιοτζή-Ζαπάντη (Μιχριμπάν), Μιχαέλα Καρδαρά (Μετίν), Βιολέτα Κουνάδη (Γκιουλάι), Ανδριάννα-Αγγελική Μπατιστάτου (Ζιγιά Τσαλακτσή), Χαράλαμπος Μαυροκέφαλος (Οσμάν Γκιουμούστεκιρ), Μελίνα Καραγκιαουρίδη (Σκιά Οσμάν Γκιουμούστεκιρ), Μαρίνα Πυλαρινού (Σκοπός Αστυφύλακας), Μελίνα Λιακοπούλου (Κρατούμενη), Παναγής Τζατζάνης (Αστυνόμος), Γιάννης Αντύπας (Βασανιστής), Στέφανος Καππάτος (Αστυφύλακας). Ως δημοσιογράφοι έλαβαν μέρος οι Σεράινα Μύρτο, Σπυριδούλα Κουνάδη, Φωτεινή Μαυροκεφάλου, Ευαθνία Λυκούδη, Ναταλία Καρδαρά, Γιούλη Τζέττα και ως φωτορεπόρερ οι Κατερίνα Μινέτου και Ορέστης Σταμένης.

Συντελεστές της παράστασης ήταν οι Σπυριδούλα Καμηλάτου, Στάμω Στεργιώτου, Πέτρος Κομποθέκρας, Ιωάννα Κονιδάρη, Βερονίκη Δαμιανίδου, Ελένη Χριστοφοράτου, Γρηγόρης Μαυραγιάννης, Φωτεινή Μαυροκεφάλου, Σπυριδούλα Κουνάδη.

Από την Διεύθυνση Πολιτισμού

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 15/7/2024 #ODUSSEIA #ODYSSEIA