/

Συνελήφθησαν -2- άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Κέρκυρα

Συνελήφθησαν, χθες (24.06.2024), στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε), κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων, -2- άτομα, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη περίπτωση, σε περιοχή περιφερειακά της πόλης της Κέρκυρας, εντοπίστηκε και συνελήφθη, 24χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- συσκευασίες με κατεργασμένης και ακατέργαστη κάνναβη, βάρους -10- γραμμαρίων, η κάθε μία.

Στην περιοχή του Κάβου, οι αστυνομικοί, της παραπάνω Ομάδας, προχώρησαν σε μία ακόμη σύλληψη, 19χρονου αλλοδαπού για κατοχή μικροποσότητας κοκαΐνης. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Συνελήφθησαν έξι άτομα – κατά περίπτωση- για ηχορύπανση, διατάραξη και παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικής από καταστήματα, στη Ζάκυνθο και την Κέρκυρα

Συνελήφθησαν, από βραδινές ώρες του Σαββάτου (22.06.2024) έως τις πρώτες πρωινές ώρες χθες (24.06.2024), από Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ζακύνθου και Κέρκυρας, έξι άτομα -κατά περίπτωση- για ηχορύπανση, διατάραξη και παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων από καταστήματα.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, συνελήφθησαν, σε περιοχές περιφερειακά της πόλης της Ζακύνθου και το Λαγανά, τέσσερα άτομα, ως υπεύθυνοι, για λειτουργία μουσικής που υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου και στην Κέρκυρα, περιφερειακά τη πόλης και στην περιοχή των Μπενιτσών, σε δύο περιπτώσεις,  νόμιμος εκπρόσωπος και ιδιοκτήτης, για διατάραξη και παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικής.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Συνελήφθησαν -5- αλλοδαποί στα αεροδρόμια της Ζακύνθου και της Κέρκυρας, που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα στο εξωτερικό

Συνελήφθησαν, το προηγούμενο διήμερο (23 και 24.06.2024), στα αεροδρόμια της Ζακύνθου και της Κέρκυρας, κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, συνολικά -5- αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήσεις με προορισμό το εξωτερικό.

Ειδικότερα, στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, συνελήφθησαν -3- αλλοδαποί, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, οι οποίοι, με τη χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήσεις με προορισμό τη Γερμανία, την Ολλανδία και την Ιταλία.

Σε μία ακόμη περίπτωση, στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, εντοπίστηκαν, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα, -2- αλλοδαποί, οι οποίοι, με τον ίδιο ως άνω τρόπο, επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήση με προορισμό τη Γερμανία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 25/6/2024 #ODUSSEIA #ODYSSEIA