/

Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Συνελήφθησαν -2- άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στη Λευκάδα

Συνελήφθησαν, χθες (20.06.2024), στη Λευκάδα, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λευκάδας, δύο άτομα σε αντίστοιχες περιπτώσεις, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, απογευματινές ώρες, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας, εντοπίστηκε και συνελήφθη ημεδαπός, καθώς στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -12,2- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Τέλος, στη σύλληψη ενός αλλοδαπού, προχώρησαν βραδινές ώρες, αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), για κατοχή μικροποσότητας κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Συνελήφθη ημεδαπός στο Λαγανά Ζακύνθου για κατοχή αμπουλών αερίου γέλιου σε ξενοδοχειακή επιχείρηση

Κατασχέθηκαν συνολικά (546) αμπούλες αερίου γέλιου (Laughing Gas)

Συνελήφθη, τις πρώτες πρωινές ώρες, σήμερα (21.06.2024), στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου, ημεδαπός, για κατοχή αμπουλών αερίου γέλιου (Laughing Gas).

Πιο αναλυτικά, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν στοχευμένο έλεγχο σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Λαγανά και συνέλαβαν τον ημεδαπό- ιδιοκτήτη της επιχείρησης, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους κοινόχρηστους χώρους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -546- αμπούλες αερίου γέλιου (Laughing Gas), -115- μπαλόνια, -30- συσκευές τοποθέτησης αμπουλών, καθώς και μία συσκευή εκτόνωσης.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Συνελήφθη ημεδαπός για ενδοοικογενειακή απειλή και εξύβριση στην Κέρκυρα

Σε βάρος του εκκρεμούσε και βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Ανατολικής Κρήτης

Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 35χρονος ημεδαπός για υπόθεση ενδοοικογενειακής απειλής και εξύβρισης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο επισταμένων αναζητήσεων, ο ημεδαπός εντοπίστηκε χθες (20.06.2024), βραδινές ώρες, σε περιοχή περιφερειακά της πόλης της Κέρκυρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, και συνελήφθη ύστερα από καταγγελία που είχε προηγηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Κέρκυρας από την πρώην σύντροφο του, για ενδοοικογενειακή απειλή και εξύβριση.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 35χρονου, εκκρεμούσε βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Ανατολικής Κρήτης, για κλοπή και διακεκριμένη περίπτωση του ιδίου αδικήματος.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Κέρκυρας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 21/6/2024 #ODUSSEIA #ODYSSEIA