//

4o Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Οίνου

Το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης πιστό στη δέσμευσή του για τη στήριξη των επαγγελματιών των νησιών μας, ανακοινώνει τις ημερομηνίες διεξαγωγής του 4ου Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Οίνου το οποίο έγινε θεσμός και αγκαλιάστηκε από τους τοπικούς παραγωγούς, τα οινοποιεία, τις επιχειρήσεις, τους ντόπιους και τους επισκέπτες.

Φέτος το Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Οίνου φιλοξενεί τον σεφ Γιώργο Τσούλη που θα μαγειρέψει ζωντανά με πρώτες ύλες του τόπου μας αναδεικνύοντας την παράδοση και τα τοπικά προϊόντα της Κεφαλονιάς!

Ο Γιώργος Τσούλης με το μοναδικό του ταπεραμέντο και την αμεσότητα στην επικοινωνία έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού που τον ακολουθεί πιστά και εμπιστεύεται τις συνταγές του καθημερινά.

Έχει αναλάβει πολλές επιτυχημένες κουζίνες ελληνικών εστιατορίων, παράγει καθημερινά μαζί με την ομάδα του, νέες πεντανόστιμες συνταγές για το site του, και έχει μοιραστεί τις μαγειρικές του ικανότητες μέσα από δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές σε Ελλάδα και Κύπρο.

Το 4ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Οίνου θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Ιουλίου 2024 στην Κεντρική Πλατεία Ληξουρίου και αναμένεται να το παρακολουθήσουν  και φέτος, εκατοντάδες κάτοικοι και επισκέπτες του νησιού.

Όπως κάθε χρόνο, πέρα από την μαγειρική δράση, στο χώρο θα βρίσκονται ντόπιοι παραγωγοί που προσφέρουν τοπικά προϊόντα στο κοινό (μέλι, κρασί ,λάδι κτλ) ενώ μουσικά και χορευτικά σύνολα θα πλαισιώσουν τις εκδηλώσεις.

Οι παραγωγοί που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή για να εκθέσουν τα προϊόντα τους παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 2671024959 μέχρι και την Πέμπτη 27/06/2024 τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος

Σταύρος Σπαθής

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 14/6/2024 #ODUSSEIA #ODYSSEIA