/

Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Συνελήφθησαν -2- άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Κέρκυρα

Συνελήφθησαν, χθες (12.06.2024), στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας, δύο ημεδαποί σε αντίστοιχες περιπτώσεις, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση,  από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, εντοπίστηκε και συνελήφθη 33χρονος, καθώς μετά από έρευνα στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -25- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Τέλος, στη σύλληψη ενός ακόμη ημεδαπού, 58 ετών, προχώρησαν αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -11,2- γραμμάρια, της ίδιας ως άνω ναρκωτικής ουσίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Συνελήφθη διωκόμενο πρόσωπο στην Ζάκυνθο

Συνελήφθη, τις πρώτες πρωινές ώρες, σήμερα (13.06.2024), στο Λαγανά Ζακύνθου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), 41χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, για διακίνηση, αγορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 13/6/2024 #ODUSSEIA #ODYSSEIA