//

Μήνυμα του Βουλευτή Παναγή Καππάτου για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Συμπολίτες μου,

Απευθύνομαι σε εσάς σήμερα για να συζητήσουμε μια ζωτικής σημασίας στιγμή για τη χώρα μας και την Ευρώπη: τις προσεχείς Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη για την ενίσχυση της θέσης μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και για τη συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας της Ελλάδας. Τα τελευταία χρόνια, η Νέα Δημοκρατία, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έχει δείξει ότι μπορεί να ηγηθεί της χώρας με σταθερότητα και προσήλωση στις αξίες που έθεσε ο ιδρυτής μας, ο εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής, οδηγώντας την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή της τροχιά το 1981.

Οι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας έχουν εργαστεί ακούραστα για να υπερασπιστούν τα εθνικά μας συμφέροντα, να στηρίξουν τις ελληνικές προτεραιότητες και να φέρουν στην πατρίδα μας σημαντικές επενδύσεις και πόρους. Η συμβολή τους είναι αποφασιστική για την ενίσχυση της Ελλάδας σε μια εποχή παγκόσμιων προκλήσεων.

Είναι κρίσιμο να μην αφήσουμε την αποχή ή την ψήφο αντίδρασης να αποδυναμώσουν την εκπροσώπησή μας. Η κάθε ψήφος στη Νέα Δημοκρατία είναι μια ψήφος για συνέχεια και σταθερότητα, μια ψήφος για την Ελλάδα στο κέντρο της Ευρώπης.

Ας ενωθούμε λοιπόν, για μια ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη. Στηρίζω τη Νέα Δημοκρατία στις Ευρωεκλογές, σημαίνει επενδύω στο μέλλον της πατρίδας μου. Σας καλώ όλους να συσπειρωθείτε γύρω από τις αξίες που μας ενώνουν, για το αύριο των παιδιών μας, της πατρίδας μας, της Ενωμένης Ευρώπης.

Και στις ευρωεκλογές προχωράμε μαζί σταθερά, τολμηρά, μπροστά!

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 7/6/2024 #ODUSSEIA #ODYSSEIA