//

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΟΜΙΛΙΑ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΙΟΥΝΙΟΥ

          Η Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά, η Ιακωβάτειος Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη – Μουσείο Ληξουρίου και το Ίδρυμα Κεφαλονιάς και Ιθάκης ενημερώνουν ότι  ομιλητής στη διαδικτυακή ομιλία-συζήτηση του Ιουνίου 2024 θα είναι ο δρ Μιχάλης Κρητικός, νομικός και πολιτικός αναλυτής σε ζητήματα ηθικής της τεχνολογίας και δεοντολογίας της επιστήμης, με έμφαση στην ηθική της τεχνητής νοημοσύνης, ο οποίος θα μιλήσει με θέμα σχετικό με την τεχνητή νοημοσύνη.

          Θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση για τον τίτλο, το χρόνο και τον τρόπο παρακολούθησης της διαδικτυακής ομιλίας αλλά και για τη διαδικασία συμμετοχής στη συζήτηση, που θα ακολουθήσει.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ 2024

          Για δέκατο συνεχόμενο καλοκαίρι η Βιβλιοθήκη μας συμμετέχει στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας, για δέκατο καλοκαίρι δίνει τη δυνατότητα στους μικρούς φίλους της να μάθουν, να αλληλογνωριστούν, να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν.

          Το φετινό θέμα είναι εξαιρετικό: «Από τη Γη ώς τον ουρανό: μαθαίνω, σκέφτομαι, ζω…».Οι δραστηριότητες, μάλιστα, που θα αναπτυχθούν με τη συνεργασία και καθοδήγηση των εθελοντριών/εμψυχωτριών, θα έχουν ως άξονες τη γνώση, την επιστήμη, τον πολιτισμό, αλλά και τον ίδιο τον άνθρωπο.

          Ήδη καταρτίζεται το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων και την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί.

                                                                        ΤΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                                                                   ΤΗΣ ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 7/6/2024 #ODUSSEIA #ODYSSEIA