/

Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Συνελήφθησαν τρεις (3) αλλοδαποί στα αεροδρόμια της Ζακύνθου και της Κέρκυρας, που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα στο εξωτερικό

Συνελήφθησαν, τα τελευταία 24ωρα, στα αεροδρόμια της Ζακύνθου και της Κέρκυρας, κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, συνολικά τρεις (3) αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήσεις με προορισμό το εξωτερικό.

Ειδικότερα, στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, χθες (02.06.2024), το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί, οι οποίοι, με τη χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήση με προορισμό τη Γερμανία.

Σε μία ακόμα περίπτωση, στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, απογευματινές ώρες, της Πέμπτης (30.05.2024), εντοπίστηκε, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα, αλλοδαπός, ο οποίος, με τη χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου, επιχείρησε να επιβιβαστεί παράνομα σε πτήση με προορισμό την Ισπανία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Συνελήφθησαν -4- άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στη Ζάκυνθο και την Κέρκυρα

Συνελήφθησαν, το τελευταίο εικοσιτετράωρο, κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) στη Ζάκυνθο και την Κέρκυρα, -4- αλλοδαποί, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο Λαγανά Ζακύνθου, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες χθες (02.06.2024), αλλοδαπός για κατοχή μικροποσότητας κοκαΐνης και -1- ναρκωτικού δισκίου ECSTASY, ενώ επιπλέον, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (03.06.2024), -2- αλλοδαποί για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.

Σε μία ακόμη περίπτωση, σε περιοχή της Κέρκυρας, χθες (02.06.2024), το απόγευμα, συνελήφθη αλλοδαπός, για κατοχή μικροποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης και μεθαμφεταμίνης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 3/6/2024 #ODUSSEIA #ODYSSEIA