/

Σχολείο Τουρισμού στον «ΚΕΦΑΛΟ»

Σ.Ε.Τ.Ε.

  Το Σχολείο Τουρισμού OnTour που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία για πρώτη φορά στην Κεφαλονιά το 2019 από την Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλλονιάς και Ιθάκης σε συνεργασία με την Ομοσπονδία μας, επιστρέφει και πάλι στο νησί μας.

  Την Εθνική διοργάνωση επιμελείται το Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ).

https://insete.gr/school_tourism

  Σε ένα τουριστικό περιβάλλον που διαρκώς μεταβάλλεται το Σχολείο Τουρισμού έχει ως στόχο να εξοπλίσει τους επαγγελματίες του κλάδου μας με νέες γνώσεις, ιδέες και δεξιότητες προσφέροντάς τους κίνητρα, έμπνευση και πάθος μέσα από δυναμικούς και εξειδικευμένους ομιλητές και σύγχρονες θεματικές ενότητες.

  Η διοργάνωση έχει σκοπό μέσα από την εκπαίδευση και την επιμόρφωση να εμπνεύσει την τοπική κοινωνία και να ενισχύσει τις συνέργειες μεταξύ των μελών του κλάδου, προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις του σύγχρονου ταξιδιώτη και της καινούριας μορφής του επαγγελματία του Τουρισμού.

  Με την πεποίθηση ότι η επιτυχία βρίσκεται στη διαρκή ενημέρωση, στις συνεργασίες και στη συνεχή προσπάθεια, σας καλούμε να ταξιδέψουμε όλοι μαζί σε ένα ταξίδι ενημέρωσης και γνώσης στις 22/04 στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου (Ο Κέφαλος).

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Ατσάρος Δημήτρης

Υ.Γ. Σας επισυνάπτουμε link με το αναλυτικό πρόγραμμα του Σχολείου.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 2/4/2024 #ODUSSEIA #ODYSSEIA