/

Στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Παράταξης ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ βραβεύθηκαν η  Λ. Κατσέλη και ο Γ. Ανωμερίτης

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ 2024 ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ: "ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ" ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την περασμένη Κυριακή 10 Μαρτίου 2024, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων, η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, της παράταξης  «Γιάννης Σγουρός ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ». Πλήθος κόσμου -παρά τη δυσκολία στις μετακινήσεις λόγω διεξαγωγής του Ημιμαραθωνίου δρόμου-, έδωσε το παρόν σε μία ζεστή ατμόσφαιρα συντροφικότητας και αλληλεγγύης.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, όπως και ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης, ενώ μήνυμα απέστειλε ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ Φίλιππος Σαχινίδης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η παράταξη βράβευσε με τιμητική διάκριση δύο σημαντικές προσωπικότητες της πολιτικής για τη συνολική προσφορά τους στην κοινωνία και τους αγώνες τους για τη δημοκρατία:

Την Λούκα Κατσέλη και τον Γιώργο Ανωμερίτη, πρώην Υπουργούς και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Στην ομιλία του ο επικεφαλής της παράταξης Γιάννης Σγουρός αναφέρθηκε στην πορεία των 21 χρόνων, την πίστη και προσήλωση σε αξίες, αρχές και ιδανικά ενώ εστίασε στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα, το πολιτικό σύστημα και η μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Μιλένα Αποστολάκη, Παύλος Χρηστίδης και Μανώλης Χριστοδουλάκης, η πρώην Υπουργός και βουλευτής Κατερίνα Μπατζελή, η πρώην βουλευτής Τόνια Αντωνίου, ο Πρόεδρος της «Κοινωνίας Αξιών» Στέλιος Φενέκος, ο επικεφαλής της παράταξης «Οικολογική Συμμαχία» Γιώργος Δημητρίου, ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Αποστολόπουλος, ο πρώην βουλευτής και Αντιδήμαρχος Πειραιά Δημήτρης Καρύδης, , ο αρχηγός της αποστολής «Παρίσι 2024» και μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Πέτρος Συναδινός, καθώς και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος Χρήστος Σούτος.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 18/3/2024 #ODUSSEIA #ODYSSEIA