/

Συναντήσεις συνεργασίας – ενημέρωσης του Αντιπεριφερειάρχη κ. Σ. Κουρή

Συνάντηση με την Νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Σε ένα πολύ καλό κλίμα και με τις καλλίτερες των προθέσεων συναντήθηκα με την Νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ την Τετάρτη 13/3/ 2024 στο γραφείο μου στην ΠΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ .

Ήταν μία συνάντηση γνωριμίας κατά την οποία είχα την ευκαιρία να τους ενημερώσω για την άσχημη κατάσταση που παρέλαβα σε συνεργασίες , έργα και δράσεις από την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή .

Δέχθηκα τις παρατηρήσεις τους για θέματα που έχουν με την ασφάλεια πεζών και οχημάτων .

Τους ζήτησα να είναι αυστηροί κριτές στο έργο και τις δράσεις μας και τους ανέλυσα τους στόχους μας μικρούς και μεγάλους σε όλους τους τομείς , ιδιαίτερα σε έργα Οδικής Ασφάλειας , Πολιτικής Προστασίας , Εκπαίδευσης .

Συζήτησα μαζί τους για την πορεία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και την ανάγκη να υπάρχει μία συνολική Στρατηγική από όλα τα κόμματα για στήριξη της Νησιωτικής Περιφέρειας Ιονίων Νήσων .

Τους ενημέρωσα ότι στα πλαίσια συνεργασίας με όλα τα κόμματα θα έχω την ευκαιρία και την τιμή να συναντιόμαστε κατά τακτά διαστήματα όπου θα τους ενημερώνω για την πορεία των έργων και δράσεων μας .

Τους ευχαριστώ θερμά για την εθιμοτυπική τους επίσκεψη .

Ο ANTIΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ – ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΟΥΡΗΣ

Συνάντηση με έναν καλό φίλο και γνήσιο Κεφαλλονίτη, τον Βαγγέλη Διβάρη

Συναντήθηκα χθες με τον Βαγγέλη Διβάρη πρώην ανώτατο στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε θέματα Ανάπτυξης και πρώην Γενικό Γραμματέα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Συζητήσαμε για την πορεία των Έργων στην Κεφαλλονιά και τις δυνατότητες της Κεφαλονιάς να υλοποιήσει έργα και δράσεις στηριζόμενη σε Ευρωπαϊκές Χρηματοδοτήσεις.

Βαθύς γνώστης της διαχείρισης των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων μου δήλωσε την πρόθεση του να βοηθήσει όπου και όπως μπορεί για να υλοποιηθούν εργα και δράσεις για την Κεφαλλονιά μας.

Τον ενημέρωσα για τον σχεδιαζόμενο Στρατηγικό Σχεδιασμό της Περιφέρειας μας και του ζήτησα την πολύτιμη βοήθεια του για την υλοποίηση του.

Τον ευχαριστώ θερμά τόσο για την επίσκεψη του όσο και για την πρόθεση του να στηρίξει την προσπάθεια μας για την ανάπτυξη των νησιών μας.

Ο ANTIΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ – ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΟΥΡΗΣ

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 14/3/2024 #ODUSSEIA #ODYSSEIA