/

ΓΕΛ Κεραμειών: Σχετικά με τον τελικό ποδοσφαίρισης

Κεραμειών

Η δημοσιευθείσα επιστολή του Βαλλιανείου ΓΕΛ Κεραμειών σχετικά με τον τελικό ποδοσφαίρισης ανάμεσα στο  ΓΕΛ Κεραμειών και στο 2ο ΓΕΛ Αργοστολίου είχε ως στόχο να συμπληρώσει την παρουσίαση και το σχολιασμό των γεγονότων εκ μέρους σας. Για γεγονότα οφθαλμοφανή δεν υπήρξε καμία αναφορά αλλά μόνο διθυραμβικοί ύμνοι για τις όμορφες στιγμές που προσέφερε η συνάντηση.

Η υπογραφή μου στην επιστολή είχε το νόημα να παρουσιαστεί πλήρως το γεγονός και σε καμία περίπτωση δεν είχε καταγγελτικό ή αξιολογικό ύφος με στόχο να σχηματιστεί η πληρέστερη εικόνα και να ληφθούν από όλους τους εμπλεκόμενους τα αναγκαία μέτρα για κάθε μελλοντική διοργάνωση.

 Δεν επιρρίψαμε καμία ευθύνη σε κανέναν, πολλώ δε μάλλον όταν η καθυβριζόμενη με χυδαίο τρόπο καθηγήτρια του σχολείου μας τυγχάνει και μέλος της οργανωτικής επιτροπής.

Με την επιστολή αυτή θα ήθελα να σταθώ στην υπεράνθρωπη προσπάθεια του προϊσταμένου εκπαιδευτικών θεμάτων και εκπροσώπου της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Κεφαλληνίας κ. Μιχόπουλου Γεωργίου να ελέγξει την κατάσταση που δημιουργείτο και να προλάβει τα τετελεσμένα, τα οποία κάποιοι, εκτός φυσικά της οργανωτικής επιτροπής, είχαν αποφασίσει να επιβάλλουν.

Θεωρώ ότι έπραξε το σωστό σε κάθε στιγμή της συνάντησης και προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις να επιβάλλει τη νομιμότητα, έστω κι αν αυτό δεν κατέστη τελικά δυνατό μέσα σε ένα απειλητικό για όλους περιβάλλον.

 Χωρίς την παρέμβασή του αλλά και χωρίς τη συμμετοχή του σχολείου μας, ο αγώνας ίσως δε θα είχε τελειώσει ομαλά και πιθανόν να υπήρχαν σοβαρά έκτροπα.

 Τώρα, αν κάποιοι δεν είδαν αυτά που υπογραμμίσαμε με την επιστολή μας, είμαι υποχρεωμένος να ζητήσω ταπεινά συγγνώμη που διαταράξαμε την καλή εικόνα που πέρασε προς το αναγνωστικό κοινό.

Ο Διευθυντής του Βαλλιανείου Γενικού Λυκείου Κεραμειών

Χριστοφοράτος Χριστόφορος

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 1/3/2024 #ODUSSEIA #ODYSSEIA