/

Ανταρσία του Νίκου Δένδια;

Μείζον θέμα έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στο Μέγαρο Μαξίμου, έπειτα από την δημόσια παρέμβαση του Νίκου Δένδια, η οποία ισοδυναμεί με ανταρσία κατά του ίδιου του πρωθυπουργού. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η ήδη τεταμένη σχέση των δύο αντρών, τώρα βρίσκεται στα πρόθυρα της ανοικτής σύγκρουσης!

Αφορμή για την διάρρηξη των σχέσεων του Κυριάκου με τον υπουργό άμυνας, ήταν η απάντηση του τελευταίου σε ερώτηση του βουλευτή του ΣυΡιζΑ και πρώην αρχηγού των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, Ευάγγελου Αποστολάκη.

Είπε συγκεκριμένα ο Νίκος Δένδιας, ξεκαθαρίζοντας ότι ανησυχεί σφοδρά για το νέο εξοπλιστικό πρόγραμμα της Τουρκίας, το οποίο ενεργοποιήθηκε με την αμέριστη βοήθεια του Κυριάκου:

«Σε μια από τις τελευταίες NAVTEX, η Τουρκία συνδυάζει την κυριαρχία με την ναυσιπλοΐα για πρώτη φορά. Ναι μεν έχει χαμηλούς τόνους, έως και ευγένεια τολμώ να πω, αλλά το υφέρπον αφήγημα είναι εκεί. Δεν δικαιούμεθα να το αγνοούμε. Να μην έχουμε ψευδαισθήσεις.., Ανησυχώ και μάλιστα πάρα πολύ. Όταν έχω 100 εκατ. δίπλα μου που διατυπώνουν ισχυρισμούς εκτός διεθνούς δικαίου έστω και sotto voce, εγώ ανησυχώ. Δεν μπορώ να αγνοήσω την πρόκληση που διαφαίνεται. Εάν δεν το κάνω αυτό, τότε εγκληματώ».

Για τους συμβούλους του πρωθυπουργού, η συγκεκριμένη αναφορά του Νίκου Δένδια, ισοδυναμεί με κατηγορητήριο εσχάτης προδοσίας για τον Κυριάκο, τον οποίο μάλιστα με εύσχημο τρόπο, αποκαλεί «εγκληματία»!

«Θα τα πληρώσει ακριβά αυτά που κάνει, ο Κυριάκος δεν ξεχνά» ήταν το σχόλιο συνεργάτη του Μεγάρου, όταν με τρόμο έβλεπε το βίντεο της βουλής σε επανάληψη, προκειμενου να βεβαιωθεί ότι όσα γράφτηκαν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα…

Κύριος Μάξιμος newbreak

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 22/2/2024 #ODUSSEIA #ODYSSEIA