//

Κάλεσμα της ΑΣΕ προς τα Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Κεφαλλονιάς και Ιθάκης

Κάλεσμα της ΑΣΕ προς τα Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Κεφαλλονιάς και Ιθάκης και της ΙΟΕΕ για άμεση συνεδρίαση με θέμα:

Tη  συμμετοχή μας στις κινητοποιήσεις των συνδικαλιστικών οργανώσεων στις 28 Φλεβάρη 2024.

Η Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων Καλεί τα Διοικητικά Συμβούλια του Εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Κεφαλλονιάς και Ιθάκης και  της Ιονίου Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας, να συνεδριάσουν  άμεσα και να πάρουν  απόφαση για την συμμετοχή μας στις κινητοποιήσεις των συνδικαλιστικών οργανώσεων στις 28 Φλεβάρη, την ημέρα που κλείνει ένας χρόνος από το έγκλημα στα Τέμπη.

Να παλέψουμε για:

Aφορολόγητο για όλους τους επαγγελματίες στα 12.000 ευρώ, προσαυξημένο κατά 3.000 για κάθε προστατευόμενο μέλος.

Κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στην ενέργεια καθώς και του ΦΠΑ στην ενέργεια και σε όλα τα βασικά είδη πλατιάς κατανάλωσης όπως τα τρόφιμα.

Δραστική μείωση και πλαφόν στα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος, φυσικού αερίου, πετρελαίου θέρμανσης καθώς και στα βασικά είδη λαϊκής κατανάλωσης όπως τα τρόφιμα.

Να σταματήσει, εδώ και τώρα, το αίσχος των πλειστηριασμών των λαϊκών κατοικιών και της μικρής επαγγελματικής στέγης.

Άμεση χορήγηση ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και χωρίς προϋποθέσεις σε όλους

Για να ενώσουμε την φωνή μας με τον υπόλοιπο λαό:

Με τα σωματεία των εργαζομένων που παλεύουν και αυτά, όπως και εμείς, για αξιοπρεπές εισόδημα και συνθήκες εργασίας

Με τα παιδιά μας, τους φοιτητές και μαθητές, που διεκδικούν την αναβάθμιση της δημοσίας δωρεάν ανώτατης εκπαίδευσης για να μπορούν να σπουδάσουν με αξιοπρέπεια χωρίς να επιβαρύνουν οικονομικά τις οικογένειες τους,

Με τη μικρομεσαία αγροτιά που βρίσκεται ξανά στα μπλόκα διεκδικώντας άμεσα μέτρα ανακούφισης των επιπτώσεων της ακρίβειας και προστασία του εισοδήματός τους. Που τα προηγούμενα χρονιά κατάφεραν να επιβάλλουν το αφορολόγητο, που για εμάς είναι ακόμα ζητούμενο.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 21/2/2024 #ODUSSEIA #ODYSSEIA