Αστυνομικά Νέα από την Κεφαλλονιά

Συνελήφθη ημεδαπός για τροχαίο δυστύχημα με εγκατάλειψη στην Κεφαλλονιά

Συνελήφθη, μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Αργοστολίου, σήμερα (23.01.2024), το μεσημέρι, στην Κεφαλονιά, 32χρονος ημεδαπός, για τροχαίο δυστύχημα με εγκατάλειψη.

Ειδικότερα, λίγες ώρες πριν, στην περιοχή Σπήλια Κεφαλληνίας, ο 32χρονος οδηγώντας ι.χ. αυτοκίνητο, παρέσυρε 89χρονο ημεδαπό που κινούνταν πεζός, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του, εγκαταλείποντας το χώρο του δυστυχήματος.

Ο 89χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας, όπου μεσημβρινές ώρες σήμερα (23.01.2024) κατέληξε.

Προανάκριση για τον προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος και της ακριβούς αιτίας θανάτου του 89χρονου, διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Αργοστολίου.

Συνελήφθη ημεδαπή για κλοπή στην Κεφαλλονιά

Συνελήφθη, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, χθες (22.01.2024), το πρωί, στην Κεφαλονιά, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, η ημεδαπή συνελήφθη από τους αστυνομικούς, μετά από σχετική καταγγελία σε βάρος της, καθώς λίγη ώρα πριν είχε αφαιρέσει, από κατάστημα στο Αργοστόλι, διάφορα είδη ρουχισμού.

Προανάκριση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Αργοστολίου, στο πλαίσιο της οποίας τα αφαιρεθέντα είδη επιστράφηκαν στην υπεύθυνη του καταστήματος.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 23/1/2024 #ODUSSEIA #ODYSSEIA