//

Επετειακή 40η ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

Η ΧΟΡΩΔΙΑ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ προτίθεται να διοργανώσει την Επετειακή 40η ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ , στις 27 και 28  Σεπτεμβρίου 2024.

Η φετινή ΧΣΚ. Θα είναι αφιερωμένη στην ιστορία της ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ και την προσφορά της στον μουσικό πολιτισμό , παγκόσμια , αλλά και την κοινωνική της προσφορά στα μέλη τους και όχι μόνο .

Σε αυτή την δύναμη της χορωδιακής μουσικής που παράγεται από τις χορωδίες μας αφιερώνουμε την 40η ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ , και καλούμε όσους θέλουν να πάρουν μέρος στην διοργάνωση αυτή να επικοινωνήσουν μαζί μας .

Οι χορωδίες που θα πάρουν μέρος θα καλύψουν τα έξοδά τους ( μεταφορικά και διαμονή ) .

Οι διοργανωτές θα συμβάλουν στην εξασφάλιση εκπτώσεων στα μεταφορικά ( καράβια ) και τα ξενοδοχεία , θα προσφέρουν ξενάγηση του νησιού και επισκέψεις στα μουσεία και τα αξιοθέατα του νησιού . Στο τέλος των συναυλιών θα προσφερθεί δεξίωση στα μέλη των αποστολών .

Ιδιαίτερα έχουμε καλέσει χορωδίες από Ιταλία , Βουλγαρία , Κύπρο και Ελληνικές χορωδίες και μουσικά συγκροτήματα και ορχήστρες να πάρουν μέρος σε αυτή την τιμητική Μουσική – Χορωδιακή Συνάντηση , να γνωρίσουν το νησί μας και τους ανθρώπους του , και να συμβάλουν στην καλύτερη προβολή της προσφοράς των ερασιτεχνικών χορωδιών στον μουσικό μας πολιτισμό , και ελπίζουμε να ανταποκριθούν .

Το ΔΣ, της ΧΟΡΩΔΙΑΣ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Τηλ. Επικοινωνίας : Ρωσσέτος Λούζης , 6944623280 & 6978000597

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 10/1/2024 #ODUSSEIA #ODYSSEIA