Αστυνομικά νέα ΠΙΝ

Συνελήφθη ανήλικος ημεδαπός στην Κέρκυρα για παράνομη οπλοκατοχή και στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης

Συνελήφθη, χθες (17.12.2023), το απόγευμα, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και  Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), ανήλικος ημεδαπός, για παράνομη οπλοκατοχή και στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης.

Ειδικότερα, ο ανήλικος εντοπίστηκε στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων, σε περιοχή περιφερειακά της πόλης της Κέρκυρας και συνελήφθη, καθώς, διαπιστώθηκε να οδηγεί ι.χ. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ, επιπλέον, στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Κέρκυρας, στο πλαίσιο της οποίας συνελήφθη και ο γονέας του ανήλικου για παραμέληση της εποπτείας του.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Συνελήφθη ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στην Κέρκυρα

Συνελήφθη, χθες (17.12.2023), πρώτες πρωινές ώρες, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), 67χρονος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ο 67χρονος εντοπίσθηκε στην πόλη της Κέρκυρας και συνελήφθη, καθώς, στην κατοχή του και σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, -57- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, αυτοσχέδια τσιγάρα με την ίδια ναρκωτική ουσία και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 18/12/2023 #ODUSSEIA #ODYSSEIA