//

ΜΑΚΡΥΝΕ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΑΜΗ ΠΑΤΡΑ!

Ο Σύλλογος Ναυτικών Κεφαλλονιάς “Νίκος Kαββαδίας” θέλει να σταθεί με καταγγελτική διάθεση απέναντι στην αδικαιολόγητη επιμήκυνση του δρομολογίου Πάτρα – Σάμη, που παρατηρείται τον τελευταίο καιρό, σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών και παραπόνων που έφτασαν στο γραφείο του Συλλόγου μας.

Διερωτώμεθα!!  Υπάρχει ιδιαίτερος λόγος γι’ αυτό; Υπάρχει κάποια σχετική συμφωνία με το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών;

Θα θέλαμε ο λαός της Κεφαλλονιάς να ενημερωθεί από υπεύθυνα χείλη σχετικά με το τι ακριβώς συμβαίνει.

Όλοι γνωρίζουμε ότι μείωση ταχύτητας συνεπάγεται εξοικονόμηση καυσίμων, που είναι εις βάρος του επιβατικού κοινού και προς όφελος της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Επίσης θα ήθελε ο Κεφαλλονίτικος λαός να γνωρίζει πόσος χρόνος έχει συμφωνηθεί, με το αρμόδιο Υπουργείο, να σταματά το πλοίο για τις ετήσιες επισκευές;

Διότι υπάρχει η εντύπωση ότι η αργία του πλοίου τραβάει σε μήκος χρόνου, πέρα του δέοντος και ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες.

Και φυσικά όλο το επιβατικό κοινό είναι  αναγκασμένο να εξυπηρετείται μέσω δρομολογίου Πόρου – Κυλλήνης, με ό,τι επιπτώσεις και συνέπειες επιβαρύνουν τους επιβάτες που εξυπηρετούνται καλύτερα με το δρομολόγιο Σάμη – Πάτρα.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 9/11/2023 #ODUSSEIA #ODYSSEIA