/

Αστυνομικά νέα ΠΙΝ

Συνελήφθη διωκόμενο πρόσωπο

Συνελήφθη, χθες (31.10.2023), το απόγευμα, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, 43χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Τρικάλων, για το αδίκημα της ληστείας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Συνελήφθη ημεδαπός, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος στην Κέρκυρα

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χθες (31.10.2023), στην Κέρκυρα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, ημεδαπός, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου, σε συνεργασία με αρμόδιο συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ, διαπιστώθηκε ότι, ο ημεδαπός, είχε πραγματοποιήσει στην οικία του, στην πόλη της Κέρκυρας, αυτοσχέδια σύνδεση στο δίκτυο παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, έτσι ώστε να το προμηθεύεται παράνομα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Κέρκυρα

Συνελήφθησαν, χθες (31.10.2023), το απόγευμα, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), δύο ημεδαποί, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, οι ημεδαποί εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν, στη Λευκίμμη Νότιας Κέρκυρας, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 1/11/2023 #ODUSSEIA #ODYSSEIA