Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Συνελήφθη ημεδαπός για κλοπή στην Κέρκυρα

Συνελήφθη, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, την Κυριακή (29.10.2023), το πρωί, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, 35χρονος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω, εντοπίσθηκε στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων και συνελήφθη, καθώς, στο αυτοκίνητο που επέβαινε, βρέθηκαν, γάντια, διαρρηκτικά εργαλεία και τμήμα χαλκού μήκους -10- μέτρων, το οποίο όπως προέκυψε, λίγη ώρα πριν, είχε αφαιρέσει από ιδιωτικό χώρο, σε περιοχή περιφερειακά της πόλης της Κέρκυρας.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, κατασχέθηκε και το ι.χ. αυτοκίνητο που ο ημεδαπός χρησιμοποίησε κατά τη δράση του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Εξιχνιάστηκε υπόθεση ληστείας στη Ζάκυνθο

Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, υπόθεση ληστείας και σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος 33χρονου ημεδαπού για το αντίστοιχο αδίκημα.

Πιο αναλυτικά, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο δράστης από κοινού με έναν ακόμα συνεργό του, ο οποίος αναζητείται, πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (30.08.2023), αφού εισήλθαν παράνομα σε οικία ηλικιωμένης, που βρίσκεται σε περιοχή της Ζακύνθου, ακινητοποίησαν αυτή με τη χρήση σωματικής βίας και της αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των -300- ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 31/10/2023 #ODUSSEIA #ODYSSEIA