/

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ  18/10 ΣΤΙΣ  7.00ΜΜ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Οι Εξελίξεις στην Παλαιστίνη είναι ραγδαίες και κάθε μέρα που περνάει η Ισραηλινή επιθετικότητα ετοιμάζεται να ισοπεδώσει ολόκληρη τη Λωρίδα της Γάζας. Στον ήδη τραγικό απολογισμό θα έρθουν να προστεθούν χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια, νέοι νεκροί, τραυματίες και ξεριζωμένοι.

Οι λαοί όλου του κόσμου δεν πρέπει να γίνουν συνένοχοι στο έγκλημα, ούτε να μείνουν βουβοί κι αμέτοχοι θεατές! Σε όλο τον κόσμο έχουν ξεσπάσει μαζικές διαμαρτυρίες για τον τερματισμό του πολέμου, για να εκφραστεί η αλληλεγγύη στον πολύπαθο Παλαιστινιακό λαό, απέναντι στην συνεχιζόμενη, βάρβαρη και δολοφονική Ισραηλινή κατοχή.

Καλούμε την εργατική τάξη των νησιών μας, της χώρας μας, τους εργαζόμενους όλου του κόσμου πιο μαζικά, πιο αποφασιστικά να δράσουμε για την στήριξη του αγώνα του λαού της Παλαιστίνης για Ελευθερία!

Στην Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου την Τετάρτη 18 Οκτώβρη, στις 7 το απόγευμα, να ακουστεί δυνατά το σύνθημα: “Λευτεριά στην Παλαιστίνη!”

Καλούμε τα Σωματεία των εργαζομένων, τους Συλλόγους των αυταπασχολούμενων και των αγροτών, των σπουδαστών και των μαθητών, να πάρουν αποφάσεις καταδίκης του εγκλήματος που συντελείται μπροστά στα μάτια μας και να συμμετάσχουν μαζικά στη συγκέντρωση.

Καλούμε όσους πραγματικά πιστεύουν στην ειρήνη, ποθούν την ειρήνη για την πολύπαθη Μέση Ανατολή, για να μην την πληρώνει τελικά ο ίδιος ο λαός, οι ίδιοι οι λαοί της περιοχής, ο παλαιστινιακός λαός, ο ισραηλινός λαός, οι υπόλοιποι λαοί της περιοχής, να συστρατευτούμε στον αγώνα για:

•           Την Άμεση αποχώρηση όλων των κατοχικών στρατευμάτων του Ισραήλ από τα Παλαιστινιακά εδάφη.

•           Να αποσυρθεί ΑΜΕΣΑ η Φρεγάτα ΨΑΡΑ από την περιοχή.

•           Να παύσει κάθε διευκόλυνση προς τις ΗΠΑ και το Ισραήλ

•           Να σταματήσει κάθε οικονομική-πολιτική-στρατιωτική συνεργασία με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ

•           Αναγνώριση ΤΩΡΑ του Παλαιστινιακού Κράτους στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

13/10/2023

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 13/10/2023 #ODUSSEIA #ΟDYSSEIA