Τι θα γινόταν αν εμφανιζόταν ένας Κασσελάκης στο ΑΚΕΛ

Ο Τέρενς Κουίκ σχολιάζει σήμερα την επικαιρότητα με επίκεντρο την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Δημοσιογράφος σημειώνει ότι υπάρχει πολύ πριόνισμα στον ΣΥΡΙΖΑ ενώ αναφορά γίνεται και στο ΑΚΕΛ και τι θα γινόταν αν εμφανίζοταν ένας Κασσελάκης στο ΑΚΕΛ.

Μάλιστα αναφέρει ότι μέσα σε ένα μήνα ο Στέφανος Κασσελάκης κατάφερε να πέσει ως αλεξιπτωτιστής στην πολιτική σκηνή και να εκλεγεί Πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέροντας ότι η βάση του ΣΥΡΙΖΑ τιμώρησε όσους πριόνησαν εντός κόμματος τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Τέρενς Κουίκ αναφέρθηκε και στα όσα δεν έγιναν στην Νέα Υόρκη για το Κυπριακό και αναφέρεται στο παιχνίδι που παίζουν οι Τούρκοι στο Κυπριακό με τον Ερσίν Τατάρ να επιμένει σε δύο Κράτη και τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν να αναφέρει ότι μπορούν να συζητήσουν για λύση του Κυπριακού. Την ίδια ώρα ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι ο Ταγίπ Ερντογάν ανεξαρτήτως των σχέσεων του με την Ελλάδα είναι έτοιμος να παίξει «νέα μπάλα» στα 100 χρόνια από την ισχύ της συνθήκης Λωζάνης.

Σχολιάζοντας την στρατηγική Μητσοτάκη για την προσέγγιση με την Τουρκία ο Τέρενς Κουίκ είπε ότι από την στιγμή που ο Έλληνας Πρωθυπουργός είναι εξασφαλισμένος στον βορρά μετά την συμφωνία των Πρεσπών και θέλει να εξασφαλιστεί και στο Αιγαίο με μια συμφωνία με την Τουρκία.

Δείτε πιο κάτω τα Quick σχόλια από τον Τέρενς: https://www.offsite.com.cy/eidiseis/politiki/quick-sholia-giati-exelegei-o-kasselakis

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 29/9/2023 #ODUSSEIA #ODYSSEIA