Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Συνελήφθη ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Κέρκυρα

Κατασχέθηκαν συνολικά -450- ναρκωτικά δισκία διαφόρων τύπων

Συνελήφθη, χθες (27.09.2023), το απόγευμα, στην Κέρκυρα, στο πλαίσιο ελέγχων από μικτό κλιμάκιο, αποτελούμενο από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας και υπαλλήλους της Ενιαίας Αρχής Διαφάνειας-Μονάδα Επιθεωρήσεων και Ελέγχων, 58χρονος ημεδαπός και σε βάρος της σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, ο ημεδαπός συνελήφθη, καθώς, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην αποθήκη του καταστήματος του, σε περιοχή περιφερειακά της πόλης της Κέρκυρας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -450- ναρκωτικά δισκία διαφόρων τύπων.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Συνελήφθη ημεδαπή για κλοπή και απόπειρα του ιδίου αδικήματος, στην Κέρκυρα

Συνελήφθη, χθες (27.09.2023), το πρωί, στην Κέρκυρα, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, 37χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής και απόπειρας του ιδίου αδικήματος.

Ειδικότερα, η ημεδαπή εντοπίστηκε μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών και συνελήφθη, καθώς από την έρευνα τους προέκυψε ότι, την Τρίτη (26.09.2023), αποπειράθηκε να αφαιρέσει από δωμάτιο ξενοδοχείου στο οποίο εργάζονταν, χρηματικό ποσό, ενώ, επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι, τη Δευτέρα (25.09.2023) είχε αφαιρέσει από το ίδιο δωμάτιο το χρηματικό ποσό των -200- ευρώ.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Συνελήφθη ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Κέρκυρα

Κατασχέθηκαν συνολικά, -476- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, -10- γραμμάρια κοκαΐνης και -3- ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

Συνελήφθη, χθες (27.09.2023), το μεσημέρι, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, 58χρονος ημεδαπός και σε βάρος της σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, ο ημεδαπός εντοπίσθηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, σε περιοχή της Νότιας Κέρκυρας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

•           -476- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,

•           -10- γραμμάρια κοκαΐνης και

•           -3- ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 28/9/2023 #ODUSSEIA #ODYSSEIA