Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής στην Κέρκυρα

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αχιλλείων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού, για το αντίστοιχο αδίκημα.

Πιο αναλυτικά, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης, μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης (14.09.2023), αφαίρεσε από κατάστημα, σε περιοχή της Κέρκυρας, μία ηλεκτρική συσκευή-ψυγείο.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Συνελήφθησαν -2- άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στη Ζάκυνθο και την Κέρκυρα

Συνελήφθησαν, χθες (16.09.2023) έως πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (17.09.2023), από αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ζακύνθου και Κέρκυρας, -2- άτομα, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν:

•           στο Λαγανά Ζακύνθου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), αλλοδαπός, για κατοχή μικροποσοτήτων κοκαΐνης και

•           στο Κοντόκαλι Κέρκυρας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., αλλοδαπή, για κατοχή -23- ναρκωτικών δισκίων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί – κατά περίπτωση- για ηχορύπανση και παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικής από καταστήματα, στην Κέρκυρα και τη Ζάκυνθο

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες (16.09.2023) έως τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (17.09.2023), από Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κέρκυρας και Ζακύνθου, δύο ημεδαποί, κατά περίπτωση, για ηχορύπανση και παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων από καταστήματα.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχων, συνελήφθησαν, σε περιοχή περιφερειακά της πόλης της Κέρκυρας, υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος για παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικής και στο Λαγανά Ζακύνθου, υπεύθυνος καταστήματος, για λειτουργία μουσικής που υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Συνελήφθη ημεδαπός στη Ζάκυνθο κατηγορούμενος για βιασμό και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθη, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, χθες (15.09.2023), στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, 37χρονος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα, ο ημεδαπός συνελήφθη στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για βιασμό αλλοδαπής γυναίκας, σε ξενοδοχείο στη Ζάκυνθο, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες (15.09.2023).

Κατά τις έρευνες, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

•           -45- φυσίγγια διαμετρήματος 32mm και

•           -2- αμπούλες αερίου γέλιου (laughing gas), με συσκευή εκτόνωσης, καθώς και πλήθος μπαλονιών.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Συνελήφθησαν τέσσερις (4) ημεδαποί – κατά περίπτωση- για ηχορύπανση, παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικής και διατάραξη από καταστήματα, στην Κέρκυρα και τη Ζάκυνθο

Συνελήφθησαν, από βραδινές ώρες της Πέμπτης (14.09.2023) έως τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (16.09.2023), από Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κέρκυρας και Ζακύνθου, τέσσερις -4- ημεδαποί, κατά περίπτωση, για ηχορύπανση, παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων και διατάραξη κοινής ησυχίας από καταστήματα.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχων, στην πόλη της Κέρκυρας και στην περιοχή του Κάβου, συνελήφθησαν -3- ημεδαποί (ιδιοκτήτης και -2- υπεύθυνοι), διότι λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, παραβιάζοντας το ωράριο λειτουργίας μουσικής, ενώ στην μία περίπτωση διαταρασσόταν και η κοινή ησυχία των περιοίκων.

Τέλος, στο Λαγανά Ζακύνθου, συνελήφθη ένας επιπλέον ημεδαπός- υπεύθυνος καταστήματος, για λειτουργία μουσικής που υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στη Ζάκυνθο

Συνελήφθησαν, από τις βραδινές ώρες χθες (15.09.2023) έως τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (16.09.2023), στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου, δύο άτομα (ημεδαπός και αλλοδαπός), σε αντίστοιχες περιπτώσεις, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην πόλη της Ζακύνθου, εντοπίστηκε και συνελήφθη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ημεδαπός, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Μία επιπλέον σύλληψη αλλοδαπού, σημειώθηκε, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), στην περιοχή του Λαγανά, για κατοχή μικρής ποσότητας κοκαΐνης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 17/9/2023 #ODUSSEIA #ΟDYSSEIA