Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Συνελήφθησαν -2- άτομα για ηχορύπανση, σε καταστήματα στη Ζάκυνθο

Συνελήφθησαν, τις βραδινές ώρες της Κυριακής (10.09.2023) και τις βραδινές ώρες χθες (11.09.2023), στις περιοχές Αργάσι και Λαγανά Ζακύνθου, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος, αλλοδαπός -ιδιοκτήτης- και ημεδαπός –υπεύθυνος- καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, για λειτουργία μουσικής που υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Συνελήφθησαν -2- άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στη Ζάκυνθο

Συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες χθες (11.09.2023) και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (12.09.2023), στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), -2- άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων στην περιοχή του Λαγανά, εντοπίστηκαν σε διαφορετικές περιπτώσεις, ημεδαπός και αλλοδαπός, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και κοκαΐνης, αντίστοιχα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα στο εξωτερικό

Συνελήφθησαν, από τις απογευματινές ώρες της Κυριακής (10.09.2023) έως και τις απογευματινές ώρες χθες (11.09.2023), στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, -4- αλλοδαποί, οι οποίοι, με τη χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία και την Ολλλανδία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Συνελήφθη ανήλικη για κλοπή, στη Ζάκυνθο

Συνελήφθη, κατά την αυτόφωρη διαδικασία χθες (10.09.2023), το μεσημέρι, στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, ανήλικη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, η ανήλικη εντοπίστηκε μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών και συνελήφθη, καθώς από την έρευνα τους προέκυψε ότι, πρωινές ώρες χθες (10.09.2023), αφαίρεσε από εργαζόμενη σε επιχείρηση στην περιοχή του Λαγανά, χρυσαφικά συνολικής αξίας -3.500- ευρώ, καθώς και το χρηματικό ποσό των -95- ευρώ.

Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή της ημεδαπής και σε υπόθεση διάρρηξης καταστήματος, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (12.07.2023) στην πόλη της Ζακύνθου, όπου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των -200- ευρώ.

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, συμπεριλαμβάνονται και οι γονείς της ανήλικης, για παραμέληση της εποπτείας της, ενώ, το μεγαλύτερο μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων και χρημάτων βρέθηκαν και επιστράφηκαν στον κάτοχο τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 12/9/2023 #ODUSSEIA #ΟDYSSEIA