Aστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, δυνάμει ενταλμάτων σύλληψης για τα αδικήματα του βιασμού και των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες, χθες (30.08.2023), σε νησί του Ιονίου, δυνάμει σχετικών ενταλμάτων σύλληψης, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 18 και 21 ετών, κατηγορούμενοι για βιασμό κατά συναυτουργία και γενετήσιες πράξεις με ανήλικη.

Προηγήθηκε, σχετική καταγγελία, στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, το πρωί της Δευτέρας (28.08.2023), σύμφωνα με την οποία, ανήλικη ημεδαπή, εξαναγκάστηκε, από δύο αλλοδαπούς άνδρες, με τη χρήση σωματικής βίας σε συνουσία, το βράδυ της Παρασκευής (25.08.2023), σε παραλία του νησιού.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, που ακολούθησε, ταυτοποιήθηκαν οι δράστες, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση και άμεσα το συγκεντρωθέν προανακριτικό υλικό υποβλήθηκε στην κατά τόπο αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Η υπόθεση παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, απ’ όπου και εκδόθηκαν τα σχετικά εντάλματα σύλληψης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Συνελήφθησαν -3- ημεδαποί, -κατά περίπτωση- για παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικής, διατάραξη και ηχορύπανση από καταστήματα, στην Κέρκυρα και τη Ζάκυνθο

Συνελήφθησαν, από βραδινές ώρες χθες (30.08.2023) έως τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (31.08.2023), από Υπηρεσίες των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας Κέρκυρας και Ζακύνθου, -3- ημεδαποί, κατά περίπτωση, για παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων, ηχορύπανση και διατάραξη κοινής ησυχίας από καταστήματα.

Συγκεκριμένα, στην Κέρκυρα, συνελήφθησαν, -2- ημεδαποί, διότι λειτουργούσαν ως υπεύθυνοι, αντίστοιχα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, παραβιάζοντας το ωράριο λειτουργίας μουσικής και -κατά περίπτωση- διαταράσσοντας την κοινή ησυχία.

Επιπλέον, σε μία ακόμα περίπτωση στο Λαγανά Ζακύνθου, συνελήφθη ημεδαπός-υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, για λειτουργία μουσικής που υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής στην Κεφαλλονιά

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού, για το αντίστοιχο αδίκημα.

Πιο αναλυτικά, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο δράστης, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (27.08.2023), αφαίρεσε από συρτάρι του γραφείου υποδοχής σε ξενοδοχείο στο Αργοστόλι, το χρηματικό ποσό των -1.250- ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 31/8/2023 #ODUSSEIA #ΟDYSSEIA