Aστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Συνελήφθησαν -2- ημεδαποί για απόπειρα κλοπής από οικία στην Κέρκυρα

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες χθες (16.08.2023), στην Κέρκυρα, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, -2- ημεδαποί, ηλικίας 19 και 42 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδίκημα της απόπειρας κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι δύο ημεδαποί, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών, ως εμπλεκόμενοι σε διάρρηξη-απόπειρα κλοπής από οικία, σε περιοχή της Μέσης Κέρκυρας, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (15.08.2023).  

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, στο πλαίσιο της οποίας κατασχέθηκε ένα αυτοκίνητο ως μέσο διευκόλυνσης της μετακίνησης και διαφυγής των δραστών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Συνελήφθησαν -5- άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στη Ζάκυνθο και την Κέρκυρα

Συνελήφθησαν, από χθες (16.08.2023) πρωινές ώρες έως πρωινές ώρες σήμερα (17.08.2023), από αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ζακύνθου και Κέρκυρας, -5- άτομα, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων εντοπίστηκαν,

•           στην πόλη της Ζακύνθου και την περιοχή του Λαγανά, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), -3-  αλλοδαποί, για κατοχή μικροποσοτήτων κοκαΐνης και

•           στις περιοχές Κοντόκαλι και Δασιά στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και του Αστυνομικού Τμήματος, -2- ημεδαποί για κατοχή μικροποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Συνελήφθησαν έξι (6) άτομα – κατά περίπτωση- για παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικής, ηχορύπανση και διατάραξη από καταστήματα, στην Κέρκυρα και τη Ζάκυνθο

Συνελήφθησαν,  από πρωινές χθες (16.08.2023) έως τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (17.08.2023), από Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κέρκυρας και Ζακύνθου, έξι (6) άτομα, κατά περίπτωση, για παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων, ηχορύπανση και διατάραξη κοινής ησυχίας από καταστήματα.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχων, στην πόλη της Κέρκυρας και περιφερειακά αυτής, συνελήφθησαν τρεις -3- ημεδαποί, διότι λειτουργούσαν ως υπεύθυνοι, αντίστοιχα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, παραβιάζοντας το ωράριο λειτουργίας μουσικής.

Τέλος, στη Ζάκυνθο, συνελήφθησαν δύο -2- αλλοδαποί και ένας -1- ημεδαπός, υπεύθυνοι καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, -κατά περίπτωση- για διατάραξη κοινής ησυχίας και λειτουργία μουσικής που υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 17/8/2023 #ODUSSEIA #ODYSSEIA