//

“Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volleyball Juniors u-19 2023 Finals”

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή  04 Αυγούστου 2023, στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ», η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volleyball Juniors u-19 Finals, που θα πραγματοποιηθεί στην Παραλία του Άη – Χέλη, 04-06 Αυγούστου.

Στη συνέντευξη συμμετείχαν η κα Ελένη Καζάκου, αναπληρώτρια  Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, ο κος Θεόδωρος Κανελλόπουλος, Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου, ο κος Φώτιος Αυγουστάτος, Πρόεδρος Σωματείου BV Ammos Κεφαλονιάς, η κα Ιωάννα Μαρκέτου, Σύμβουλος του Περιφερειάρχη για την ΠΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης, και ο Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος.

Ο κος Κανελλόπουλος, δήλωσε, με αφορμή την άριστη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος u-19 το 2021 και πάλι στην παραλία του Άη Χέλη, πως η Κεφαλονιά έχει δυνατότητες για την διεξαγωγή μεγάλων τουρνουά (Open) και μακάρι να γίνει και ένα Τουρνουά Beach Volleyball στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου, όπως στην Πλατεία Συντάγματος και στην Πλατεία Αριστοτέλους.

O ο κος Αυγουστάτος, ευχαρίστησε τον Δήμο Αργοστολίου και προσωπικά το Δήμαρχο, που παρά την πανδημία τα τελευταία τρία χρόνια, δείχνοντας εξωστρέφεια, ήταν πάντα δίπλα στο σωματείο BV Ammos και τις δράσεις του και προσέφερε τα μέγιστα για την άρτια διεξαγωγή, τόσο της φετινής διοργάνωσης όσο και των προηγούμενων. «Είναι υποχρέωση του Δήμου να βοηθάμε τα νέα παιδιά με όποιον τρόπο μπορούμε να ασχοληθούν με τον αθλητισμό», επεσήμανε ο Δήμαρχος.

Όλοι ευχήθηκαν να πραγματοποιηθεί μια όμορφη διοργάνωση, το κοινό να απολαύσει το υψηλό θέαμα που θα προσφέρουν οι αθλητές, μα πάνω απ’ όλα τα ίδια τα παιδιά να χαρούν αυτό το τριήμερο, ως οι πρωταγωνιστές.

Από το Γραφείο Δημάρχου Αργοστολίου

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 4/8/2023 #ODUSSEIA #ODYSSEIA