Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Συνελήφθη ημεδαπός για απόπειρα κλοπής στην Κέρκυρα

Συνελήφθη, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, την Πέμπτη (29.06.2023) το απόγευμα, στην Κέρκυρα, από περιπολία αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ημεδαπός, για το αδίκημα της απόπειρας κλοπής.

Ειδικότερα, ο ημεδαπός, εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς, καθώς, λίγο πριν τη σύλληψή του, είχε αποπειραθεί να διαρρήξει υποσταθμό της ΔΕΔΔΗΕ στην πόλη της Κέρκυρας, πλην όμως, έγινε αντιληπτός από περίοικο και τράπηκε σε φυγή.

Προανάκριση για την υπόθεση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας.

Ο ημεδαπός οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για ηχορύπανση στον Κάβο Κέρκυρας και στο Λαγανά Ζακύνθου

Από τις Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων, συνεχίζονται οι στοχευμένοι έλεγχοι, για την αντιμετώπιση εκπομπής θορύβου από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στα νησιά του Ιονίου.

Ειδικότερα, από βραδινές ώρες της Πέμπτης (29.06.2023) έως τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (01.07.2023), συνελήφθησαν στον Κάβο Κέρκυρας δύο ημεδαποί -ιδιοκτήτες- και στον Λαγανά Ζακύνθου ημεδαπός και αλλοδαπός -ιδιοκτήτης και προσωρινά υπεύθυνος- καταστημάτων, για λειτουργία μουσικής που υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαπές για κλοπή μοτοσυκλέτας στην Κέρκυρα

Συνελήφθησαν, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, χθες (30.06.2023), το απόγευμα, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νότιας Κέρκυρας, δύο αλλοδαπές, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή μοτοσυκλέτας.

Ειδικότερα, οι δύο αλλοδαπές εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς, καθώς, όπως προέκυψε από την έρευνα τους, τις πρώτες πρωινές  της Πέμπτης (29.06.2023), αφαίρεσαν από την αυλή οικίας, στον Άγιο Γεώργιο Αργυράδων, μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Νότιας Κέρκυρας, στο πλαίσιο της οποίας η αφαιρεθείσα μοτοσυκλέτα βρέθηκε και θα αποδοθεί στον ιδιοκτήτης της.

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Συνελήφθησαν -2- άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στη Ζάκυνθο

Συνελήφθησαν, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (01.07.2023), στην Ζάκυνθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), δύο άτομα, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων στην περιοχή του Λαγανά, εντοπίστηκαν ημεδαπός  και αλλοδαπός, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης.

Την προανάκριση για τις υποθέσεις πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Συνελήφθη αλλοδαπός για κλοπή στη Ζάκυνθο

Συνελήφθη, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, σήμερα (01.07.2023), τις πρώτες πρωινές ώρες, στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, αλλοδαπός, για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, ο δράστης εντοπίστηκε στην περιοχή του Λαγανά, στο πλαίσιο αναζητήσεων των αστυνομικών και συνελήφθη, καθώς, όπως προέκυψε από την έρευνα τους, λίγες ώρες πριν, είχε αφαιρέσει από κατάλυμα, στην περιοχή Λιθακιά Ζακύνθου, το χρηματικό ποσό των -500- ευρώ, καθώς και χρηματικό ποσό σε νόμισμα Μολδαβίας και Ρουμανίας, φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, κινητά τηλέφωνα, τραπεζικές κάρτες και άλλα προσωπικά αντικείμενα.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, στην κατοχή του δράστη, μέρος του χρηματικού ποσού που είχε αφαιρέσει, το οποίο επιστράφηκε στον κάτοχό του.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 1/7/2023 #ODUSSEIA #ODYSSEIA