Aστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Συνελήφθησαν -2- άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στη Ζάκυνθο και την Κέρκυρα

Συνελήφθησαν, το τελευταίο εικοσιτετράωρο, από αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) στη Ζάκυνθο και την Κέρκυρα, -2- άτομα, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων εντοπίστηκαν στην πρώτη περίπτωση στο Λαγανά Ζακύνθου, αλλοδαπός για κατοχή μικροποσότητας κοκαΐνης και σε μια ακόμη υπόθεση στην Κέρκυρα, ημεδαπός, για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Συνελήφθη αλλοδαπός για παράνομη οπλοκατοχή στη Ζάκυνθο

Συνελήφθη, σήμερα (30.06.2023), πρώτες πρωινές ώρες, στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), αλλοδαπός, για παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, ο αλλοδαπός εντοπίστηκε στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων, στην περιοχή του Λαγανά και συνελήφθη, καθώς, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε -1- αναδιπλούμενο μαχαίρι, με μήκος λάμας -7- εκατοστών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Συνελήφθησαν -2- άτομα για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, στην Κέρκυρα και τη Λευκάδα

Συνελήφθησαν, από βραδινές ώρες χθες (29.09.2023) έως τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (30.06.20230), στην Κέρκυρα και τη Λευκάδα, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Νότιας Κέρκυρας και Ελλομένου Λευκάδας, ημεδαπός και αλλοδαπός -αντίστοιχα-, οι οποίοι ύστερα από εμπλοκή τους σε τροχαία ατυχήματα με υλικές ζημιές, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν αυτοκίνητα υπό την επήρεια μέθης. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 30/6/2023 #ODUSSEIA #ODYSSEIA