Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα – κατά περίπτωση – για ηχορύπανση, διατάραξη και παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικής, σε καταστήματα στην Κέρκυρα και τη Ζάκυνθο

Συνελήφθησαν, από βραδινές ώρες χθες (28.06.2023) έως πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (29.06.2023), από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κέρκυρας και Ζακύνθου, -3- ημεδαποί, κατά περίπτωση, για ηχορύπανση, διατάραξη και παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων σε καταστήματα.

Συγκεκριμένα, στην Κέρκυρα, συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (29.06.2023), -2- ημεδαποί (γυναίκα και άνδρας), στον Κάβο και στην πόλη της Κέρκυρας, διότι λειτουργούσαν ως υπεύθυνοι, αντίστοιχα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, παραβιάζοντας το ωράριο λειτουργίας μουσικής και διαταράσσοντας την κοινή ησυχία – κατά περίπτωση -.

Επιπλέον, στο Λαγανά Ζακύνθου, συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες (28.06.2023), ημεδαπός, υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, για λειτουργία μουσικής που υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Συνελήφθη 75χρονος ημεδαπός για υπόθεση κακοποίησης ζώου, σε περιοχή της Ζακύνθου

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες σήμερα (28.06.2023), κατά την αυτόφωρη διαδικασία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζακύνθου, 75χρονος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων.

Πιο αναλυτικά, στο πλαίσιο εξέτασης σχετικής καταγγελίας, από την αστυνομική έρευνα, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του 75χρονου σε υπόθεση κακοποίησης αδέσποτου σκύλου, τον οποίο, όπως διαπιστώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες (27.06.2023), στην περιοχή Γαϊτάνι Ζακύνθου, έσερνε έχοντάς τον δεμένο στο πίσω μέρος αυτοκινήτου που οδηγούσε.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου, ενώ επιπλέον, σε βάρος του δράστη βεβαιώθηκε και το διοικητικό πρόστιμο των -30.000- ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 29/6/2023 #ODUSSEIA #ODYSSEIA