Aστυνομικά νέα ΠΙΝ

Τροχαίο δυστύχημα με θανάσιμο τραυματισμό ημεδαπού στη Λευκάδα

Πρωινές ώρες, σήμερα, (22.06.2023), στην Επαρχιακή Οδό Σύβρου – Αγ. Ηλία στη Λευκάδα, ι.χ. φορτηγό, που οδηγούσε 83χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και διολίσθησε σε κατωφέρεια, όπου ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Απολλωνίων.

Συνελήφθη ημεδαπός για ηχορύπανση, σε κατάστημα στη Ζάκυνθο

Συνελήφθη, χθες (21.06.2023), το βράδυ, στο Λαγανά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος, ημεδαπός, ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, για λειτουργία μουσικής που υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Συνελήφθησαν -2- ημεδαποί για κλοπή κατά συναυτουργία, στην Κέρκυρα

Συνελήφθησαν, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, χθες (21.06.2023), το πρωί, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, -2- ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.

Συγκεκριμένα, οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, στο πλαίσιο αναζητήσεων των αστυνομικών, καθώς, όπως προέκυψε από την έρευνα τους, μεσημβρινές ώρες της Τρίτης (20.06.2023), αφαίρεσαν από το εσωτερικό τουριστικού οχήματος (μίνι βαν), σε περιοχή της Νότιας Κέρκυρας, το χρηματικό ποσό των -150- ευρώ.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, το σύνολο των αφαιρεθέντων χρημάτων, βρέθηκαν και επιστράφηκαν στον κάτοχό τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Συνελήφθη ημεδαπός για παράνομη οπλοκατοχή στη Ζάκυνθο

Συνελήφθη, σήμερα (22.06.2023), πρώτες πρωινές ώρες, στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), ημεδαπός, για παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, ο ημεδαπός εντοπίστηκε στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων, στην περιοχή του Λαγανά και συνελήφθη, καθώς, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε -1- μαχαίρι (τύπου πεταλούδας), με μήκος λάμας -10- εκατοστών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 22/6/2023 #ODUSSEIA #ODYSSEIA