Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Συνελήφθη ημεδαπός για κλοπή και απόπειρα του ιδίου αδικήματος, στην Κέρκυρα

Συνελήφθη, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, χθες (08.06.2023), τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και απόπειρα του ίδιου αδικήματος.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς, καθώς όπως προέκυψε, απογευματινές ώρες της Τετάρτης (07.06.2023), μαζί με -2- ακόμη συνεργούς του που αναζητούνται, αφαίρεσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας ακινητοποιημένου αυτοκινήτου από την περιοχή των Σιναράδων, ενώ, στη συνέχεια, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν και το όχημα, ρυμουλκώντας το, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους, αφού έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη του οχήματος και τράπηκαν σε φυγή.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Συνελήφθη ημεδαπός για ηχορύπανση σε κατάστημα στη Ζάκυνθο

Συνελήφθη, χθες (08.06.2023), το βράδυ, στο Λαγανά Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζακύνθου, ημεδαπός, ως υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, για λειτουργία μουσικής που υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Συνελήφθησαν -3- ημεδαποί για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Κέρκυρα και τη Λευκάδα

Συνελήφθησαν, το τελευταίο εικοσιτετράωρο, κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων  Αστυνομίας Κέρκυρας και Λευκάδας, -3- ημεδαποί, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στην Κέρκυρα, χθες (08.06.2023) το μεσημέρι και το απόγευμα, εντοπίστηκαν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, -2- ημεδαποί, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), αντίστοιχα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Σε μία ακόμη περίπτωση, στη Λευκάδα, συνελήφθη, απογευματινές ώρες, χθες (08.06.2023), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, ημεδαπός, για κατοχή μικροποσότητας κοκαΐνης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Συνελήφθη αλλοδαπός για παράνομη οπλοκατοχή στη Ζάκυνθο

Συνελήφθη, σήμερα (09.06.2023), πρώτες πρωινές ώρες, στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), αλλοδαπός, για παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, ο αλλοδαπός εντοπίστηκε στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων, στην περιοχή του Λαγανά και συνελήφθη, καθώς, στον χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου που οδηγούσε, βρέθηκε και κατασχέθηκε, -1- μεταλλικό τσεκούρι.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Eστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 9/6/2023 #ODUSSEIA #ODYSSEIA