/

ΘΕΜΑΤΑ & ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ Π.Σ. 27 & 28.05.2023

 ΘΕΜΑΤΑ:

1.         Κ.Ι.Ε. «ΕΥΔΟΞΟΣ» Κεφαλονιάς: Τραγωδία-διάλυση-βανδαλισμοί-λεηλασία-απραξία είναι ο απολογισμός του Περιφερειακού και κυβερνητικού έργου που δεν παρουσιάζεται. Πρωτοβουλία για την άμεση διάσωση του.

2.         Η νέα πρόσφατη εγκατάσταση ανεμογεννητριών στην Κεφαλονιά και οι ευθύνες της Περιφερειακής Αρχής. Καμία υλοποίηση των αποφάσεων για την πραγματοποίηση των αντιπλημμυρικών έργων από τις εταιρείες και τον έλεγχο τους.

ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:

1.         Που βρίσκεται η υλοποίηση της Μελέτης και πότε θα ξεκινήσει το έργο για ο Άλσος Λαυράγκα, την αποκατάσταση της οικίας του και την κατασκευή του ανοιχτού Θεάτρου στην Κεφαλονιά;

2.         Τι θα κάνει η Περιφερειακή Αρχή για την εικόνα εγκατάλειψης και καταστροφής των υποδομών στο ιστορικό Κάστρο της Άσσου στην Κεφαλονιά;

3.         Απίστευτη ταλαιπωρία για τους κατοίκους ,οι κυκλοφοριακές «μετρήσεις και ρυθμίσεις» στα Τρία Γεφύρια,  χωρίς σχεδιασμό και ουσιαστικά έργα στον οδικό άξονα Νότου.

4.         Τι ενέργειες έχουν γίνει για την κατασκευή στεγάστρου στο ανοιχτό γήπεδο Νεοχωρίου που έχουμε ψηφίσει από το 2022;

5.         Η Παλλική της Κεφαλονιάς βρίσκεται μόνο στις προεκλογικές φιέστες και τα Δελτία Τύπου της Περιφερειακής Αρχής και της κυβέρνησης. Τί γίνεται με τα παρακάτω χρόνια και άλυτα προβλήματα:

•           Την επισκευή του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου;

•           Την ολοκλήρωση του Γυμνασίου Αγίας Θέκλης;

•           Με το ΚΤΕΟ Ληξουρίου;

•           Με την κατασκευή των νέων Εργατικών Κατοικιών;

(Η 5η ερώτηση εκκρεμεί από το Προηγούμενο Περιφερειακό Συμβούλιο)

Υπενθυμίζουμε ότι εκκρεμεί γραπτή απάντηση σχετικά με την Επερώτηση για το Ρίφι Κεφαλονιάς και ο  χρόνος που προβλέπεται από τον Κανονισμό του Περιφερειακού Συμβουλίου με βάση την νομοθεσία για απάντηση έχει περάσει.

                                                                                  20.05.2023

Eστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 22/5/2023 #ODUSSEIA #ODYSSEIA