Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Συνελήφθη ημεδαπός για παράνομη οπλοκατοχή στην Κεφαλλονιά

Κατασχέθηκε -1- περίστροφο και -8- φυσίγγια

Συνελήφθη, χθες (18.05.2023), το απόγευμα, στην Κεφαλλονιά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σάμης, ημεδαπός, για παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία, ο ημεδαπός εντοπίστηκε στην περιοχή της Σάμης και συνελήφθη, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -1- περίστροφο και -8- φυσίγγια διαμετρήματος των -38mm-.

Η προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Σάμης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

Συνελήφθησαν -2- ημεδαποί για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Κέρκυρα και τη Ζάκυνθο

Συνελήφθησαν, χθες (18.05.2023), στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων, από αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), στην Κέρκυρα και τη Ζάκυνθο, -2- ημεδαποί, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το απόγευμα, στον Ύψο Κέρκυρας, εντοπίστηκε και συνελήφθη, ημεδαπός, καθώς στην κατοχή του και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Μία επιπλέον σύλληψη, ημεδαπού, σημειώθηκε βραδινές ώρες, στη Λιθακιά Ζακύνθου, για κατοχή μικρής ποσότητας της ίδιας ναρκωτικής ουσίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, για παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικής σε καταστήματα, στην Κέρκυρα

Συνελήφθησαν, σήμερα (19.05.2023), τις  πρώτες πρωινές ώρες, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κέρκυρας, -4- ημεδαποί, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, για παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικής σε καταστήματα.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων στην πόλη της Κέρκυρας, συνελήφθησαν τέσσερις -4- ημεδαποί, διότι λειτουργούσαν ως ιδιοκτήτες, αντίστοιχα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, παραβιάζοντας το ωράριο λειτουργίας μουσικής.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Eστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 19/5/2023 #ODUSSEIA #ODYSSEIA