Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Εντοπίσθηκε κατάστημα στην Κέρκυρα με απομιμητικά προϊόντα, γνωστής εμπορικής εταιρείας

Συνελήφθη, χθες (16.05.2023), το απόγευμα, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για το αδίκημα της πλαστογραφίας και των νόμων περί σημάτων και περί αθέμιτου ανταγωνισμού.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, σε συνεργασία με εξουσιοδοτημένο υπάλληλο γνωστής εμπορικής εταιρείας, εντόπισαν ιδιοκτήτη καταστήματος τουριστικών ειδών, να κατέχει με σκοπό την πώληση, απομιμητικά προϊόντα (τσάντες, πορτοφόλια και σακίδιο πλάτης) της συγκεκριμένης εταιρείας.

Η προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας, στο πλαίσιο της οποίας, κατασχέθηκαν συνολικά -15- τεμάχια απομιμητικών προϊόντων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Συνελήφθησαν -3- άτομα, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, στην Κέρκυρα

Κατασχέθηκαν, συνολικά -293,9- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και -2- ζυγαριές ακριβείας

Συνελήφθησαν, χθες (16.05.2023), στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, -3- άτομα (-2- ημεδαποί και -1- ομογενής), σε αντίστοιχες περιπτώσεις και σε βάρος τους σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το μεσημέρι, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκε και συνελήφθη ομογενής, στην περιοχή Τρίκλινο και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -220- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και -1- ζυγαριά ακριβείας.

Επιπλέον, απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας (16.05.2023), στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων και ερευνών που ακολούθησαν, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν -2- ημεδαποί, σε διαφορετικές περιπτώσεις στην πόλη της Κέρκυρας και στην περιοχή του Ποταμού, όπου αντίστοιχα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

•           ποσότητα -70- γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης και -1- ζυγαριά ακριβείας και

•           μικρή ποσότητα της ίδιας ναρκωτικής ουσίας.

Προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας. 

Eστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 17/5/2023 #ODUSSEIA #ODYSSEIA