/

Νέα Έκδοση: Ηλεία 2030: Ανασυγκρότηση Με Επίκεντρο Την Αρχαία Ολυμπία

Η ολοκληρωμένη ολιστική αναπτυξιακή μελέτη της διαΝΕΟσις για την ανασυγκρότηση της ΠΕ Ηλείας με επίκεντρο την Αρχαία Ολυμπία διαθέσιμη σε έντυπη έκδοση.

Το νέο βιβλίο της διαΝΕΟσις, που μόλις κυκλοφόρησε, αποτελεί την έντυπη έκδοση της ολοκληρωμένης ολιστικής αναπτυξιακής μελέτης της διαΝΕΟσις για την ανασυγκρότηση της ΠΕ Ηλείας με επίκεντρο την Αρχαία Ολυμπία. Μπορείτε να το βρείτε στο e-shop της διαΝΕΟσις, εδώ.

Οι πυρκαγιές του καλοκαιριού του 2021 είχαν καταστροφικές συνέπειες για πολλές περιοχές της χώρας μας, ανάμεσα σε αυτές και στην Περιφερειακή Ενότητα της Ηλείας. Στο πλαίσιο του σχεδιασμού για την ανασυγκρότηση των περιοχών που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές, η διαΝΕΟσις υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό, Αρμόδιο για Θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, Χρήστο Τριαντόπουλο, το οποίο προέβλεπε την εκπόνηση επιστημονικής μελέτης -την οποία χρηματοδότησε η διαΝΕΟσις και παρέδωσε στην κυβέρνηση τον Φεβρουάριο του 2023.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 10/5/2023 #ODUSSEIA #ODYSSEIA