/

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΑΡΑΚΛΑΔΩΝ «Η ΕΥΓΕΡΟΣ» ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΓΙΑ 3η ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΡΓΟ «Ο ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΟΡΑΣ» ΤΟΥ Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ

 Η θεατρική ομάδα του Συλλόγου των Απανταχού Φαρακλάδων «Η ΕΥΓΕΡΟΣ» Κεφαλονιάς παρουσιάζει για 3η φορά το 2023 το έργο «Ο ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΟΡΑΣ» του Νίκου Καζαντζάκη αύριο στις 7/5/2023 στις 7.45΄μ.μ. στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου (απέναντι από το Παλατάκι), η σκηνοθεσία και η επιμέλεια είναι του κ. Σταμάτη Καλογιάννη.

Το έργο παρουσιάστηκε στο Θέατρο «ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΚΗΣ» στο Κερατσίνι στις 1/4/2023 και στις 2/4/2023 , το οποίο ήταν κατάμεστο και τις δύο ημέρες. Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Τμήματος Συντήρησης Πρασίνου, Τμήματος Αδειοδοτήσεων & Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων κ. Περδίκη Παναγιώτα, η Αντιδήμαρχος  Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης και Τμήματος Παιδείας κ. Μιχάλογλου Στυλιανή, ο Αντιδήμαρχος Τμήματος Σχεδιασμού, Εποπτείας & Μελετών Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Τεχνικού Εξοπλισμού κ. Μιλτιάδης Θεόδοτος, εκπρόσωποι Πολιτιστικών Συλλόγων, σωματείων και πολιτικών παρατάξεων και πολλοί συμπατριώτες μας, φίλοι και φίλες του Συλλόγου μας.

Το σύλλογό μας εκπροσώπησαν από το ΔΣ ο Πρόεδρος κ. Παναγής Λυκούδης, η Αντιπρόεδρος του συλλόγου μας και Πρόεδρος της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας κ. Άννα Αλεξανδράτου Δελλαπόρτα, η Γενική Γραμματέας κ. Ευαγγελία Δελλαπόρτα και το Μέλος Δ.Σ.  Βαρβάρα Κοσμάτου.

Ο Σύλλογος των Απανταχού Φαρακλάδων «Η ΕΥΓΕΡΟΣ» Κεφαλονιάς μέσα από την ιστορική πορεία του στηρίζει  τον πολιτισμό, στέκεται αρωγός σε κάθε πολιτιστική δράση και τα Καλλιτεχνικά μας Τμήματα παρά τις δύσκολες εποχές που βιώνουμε, συνεχίζουν με εθελοντισμό και μεράκι  τις  πολιτιστικές μας δράσεις  από την ίδρυση του Συλλόγου (το 1975) και καθήκον μας αποτελεί η διαφύλαξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

                      Εκ μέρους του Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Παναγής Λυκούδης                               Ευαγγελία Δελλαπόρτα

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 6/5/2023 #ODUSSEIA #ODYSSEIA