/

Tρεις ημέρες γεμάτες μουσική & happenings για μικρούς και μεγάλους

Ξεκινάει σε λίγες ημέρες το Bio Festival με εκατοντάδες εκθέτες, πολλή μουσική και σειρά από εκδηλώσεις γύρω από την κουλτούρα του healthy lifestyle και ΔΩΡΕΑΝ Είσοδο! Ανακαλύψτε 6-8 Μαΐου, Βιολογικά και Φυσικά προϊόντα, Super Foods και Zero waste λύσεις. Κι όχι μόνο! Workshops, συναυλίες με την Idra Kayne και τους The Swingin’ Cats, εκπαιδευτικές δραστηριότητες για παιδιά, happenings για μικρούς και μεγάλους, σας περιμένουν στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι! Εσείς θα λείπετε;

Ετοιμάζουμε πολλές μουσικές εκπλήξεις!

Tο Σάββατο 6 Μαΐου στη σκηνή θα βρεθούν οι The Swingin’ Cats και την Κυριακή 7 Μαΐου η Idra Kayne. Παράλληλα και τις τρείς ημέρες η δημοφιλής ραδιοφωνική παραγωγός του Hit 88.9, Κατερίνα Ψιμοπούλου θα δίνει live τον φεστιβαλικό ρυθμό.

Eμπνευστείτε από τους bio…experts

Εxperts των βιολογικών προϊόντων και της βιωσιμότητας θα μας μιλήσουν για τη σημασία της ανακύκλωσης, τον σωστό τρόπο αξιοποίησης των βιολογικών προϊόντων, τις υπερτροφές, αλλά και για το πως το healthy living μπορεί να γίνει τρόπος ζωής.

            Μικροί & μεγάλοι eν δράση

Yπαίθριο εργαστήρι ζωγραφικής για οικογένειες με παιδιά από 3-10 ετών, οικογενειακό κυνήγι θησαυρού για παιδιά από 8-12 ετών και πολλές άλλες δωρεάν εκπαιδευτικές δραστηριότητες θα ζήσουν μικροί και μεγάλοι και τις τρεις ημέρες του φεστιβάλ.

Με την εγγύηση της FORUM AE – Member of NürnbergMesse Group

To ΒIO FESTIVAL πραγματοποιείται από την FORUM AE, διοργανώτρια εταιρεία μερικών από τις σημαντικότερες και μεγαλύτερες εκθέσεις στην Ελλάδα -HORECA, FOOD EXPO, XENIA, ARTOZA, FOODTECH, GLOBAL PACK, OENOTELIA, ATHENS COFFEE FESTIVAL- και μέλος του γερμανικού εκθεσιακού ομίλου NürnbergMesse.

FORUM SA – Member of NürnbergMesse Group

Λ. Βουλιαγμένης 328, 173 42 Άγ. Δημήτριος

Τ. 210 5242100 / F. 210 5246581

W. www.biofestival.gr / E. info@forumsa.gr

 Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 1/5/2023 #ODUSSEIA #ODYSSEIA