//

Ανοίγει η βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου

Ανοίγει και πάλι τις πύλες της για το κοινό, με αναβαθμισμένες υπηρεσίες και ενισχυμένο περιεχόμενο, η βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου, που επί 60 χρόνια αποτέλεσε σημείο αναφοράς για χιλιάδες νέες και νέους.

Η ανακοίνωση του Ιδρύματος Ευγενίδου

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Ιδρύματος, η ανανέωσή της, τόσο ως προς τις δυνατότητες που παρέχει στους χρήστες της όσο και ως προς τις νέες εγκαταστάσεις της, έχει ως κύριο στόχο τη σταδιακή δημιουργία ενός σύγχρονου υβριδικού χώρου αναζήτησης αλλά και δημιουργίας γνώσης.

Οι συλλογές της, έντυπες και ψηφιακές, επικεντρώνονται στους σύγχρονους επιστημονικούς και τεχνολογικούς τομείς, με στόχο να καλύψουν τις μαθησιακές και ερευνητικές ανάγκες των νέων και την εξοικείωσή τους κυρίως με τα εφαρμοσμένα τεχνικά επαγγέλματα.

O νέος ηλεκτρονικός Κατάλογος προσφέρει στους αναγνώστες ποικιλία ευκολιών για τις αναζητήσεις τους, αλλά και μοντέρνες τεχνικές αποθήκευσης και αξιολόγησης τίτλων μέσω του λογαριασμού τους. Μέσω του λογαριασμού τους, οι χρήστες μπορούν ακόμα να αιτηθούν την παροχή νέων τίτλων από την Βιβλιοθήκη, ενισχύοντας την επικοινωνία τους με το Ίδρυμα και έχοντας την δυνατότητα άμεσης ικανοποίησης των αιτημάτων τους.

ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 18/3/2023 #ODUSSEIA #ODYSSEIA