/

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 16/3, 11.00 ΤΟ ΠΡΩΙ – ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Κλιμακώνουμε τη δραστηριότητά μας για να μην ξεχαστεί το έγκλημα στα Τέμπη, για να μη μείνουν ατιμώρητοι οι ένοχοι, για να μην ξαναθρηνήσει κανείς θύματα από την ασυδοσία εργοδοσίας-κυβερνήσεων.

Το σύνθημα «στο έγκλημα αυτό καμία ανοχή, όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή» που όλες αυτές τις μέρες ακούγεται σχεδόν καθημερινά από τα στόματα χιλιάδων μαθητών, φοιτητών, γονιών και εργαζομένων είναι σύνθημα όλου του λαού και αποτυπώνει το χρέος που έχουμε ώστε να μη συγκαλυφθεί τίποτα.

Κλιμακώνουμε ταυτόχρονα για ασφαλείς θαλάσσιες μεταφορές, ασφαλείς πτήσεις, ασφαλές οδικό δίκτυο και ασφαλείς χερσαίες μεταφορές, ασφαλή σχολεία και δημόσια κτήρια, κάλυψη των αναγκών μας στη Δημόσια Υγεία, για ολοκληρωμένα και επαρκή σχέδια και έργα αντισεισμικής, αντιπυρικής και αντιπλημμυρικής θωράκισης. Για να παρθούν εδώ και τώρα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, ουσιαστικής προστασίας της ζωής μας στους χώρους εργασίας.

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΡΙΔΙ ΣΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΟΣΤΟΥΣ-ΩΦΕΛΟΥΣ!

Καλούμε τους Συλλόγους των εμπόρων και των επαγγελματιών, των αγροτοκτηνοτρόφων, των φοιτητών, τους μαθητές, να πάρουν αποφάσεις συμμετοχής στην Απεργία και να συμμετάσχουν δυναμικά και μαζικά, όπως έπραξαν και στις 8 του Μάρτη!

Όλοι στην απεργία-κανείς για δουλειά!

Πέμπτη 16 Μάρτη, 11.00 το πρωί, όλοι στην Πλατεία Αργοστολίου!

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 13/3/2023 #ODUSSEIA #ODYSSEIΑ