Ο Κουμουτσάκος για τον Καραμανλή: Αν ήμουν στη θέση του δεν θα είχα διάθεση να συμμετάσχω σε εκλογές /Ολόκληρη διαδήλωση στις Σέρρες φώναζε: «Μαύρο, μαύρο στον Καραμανλή»

Για την υποψηφιότητα του Κώστα Αχ. Καραμανλή στις εκλογές του 2023 μίλησε και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Μιλώντας στο Action 24 ο βουλευτής της ΝΔ τοποθετήθηκε για τη συμμετοχή του πρώην υπουργού Μεταφορών στα ψηφοδέλτια του κυβερνώντος κόμματος, μετά την τραγωδία των Τεμπών.

Ειδικότερα ο κ. Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «αν εγώ ήμουν στη θέση του συντετριμμένος, δεν θα είχα τη διάθεση να συμμετέχω και να συνεισφέρω στην εκλογική προσπάθεια».

Ωστόσο, πρόσθεσε ότι βεβαίως ο Κώστας Αχ. Καραμανλής έχει δικαίωμα να θέσει τον εαυτό του στην ετυμηγορία του ελληνικού λαού.

Η τοποθέτηση αυτή έρχεται μία ημέρα μετά το «άδειασμα» του Θοδωρή Ρουσόπουλου στον πρώην υπουργό Μεταφορών και τις αντιδράσεις του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Τι είχε πει ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος

Την εκτίμηση ότι ο Κώστας Καραμανλής, ο παραιτηθείς υπουργός Μεταφορών, δεν θα πρέπει να είναι υποψήφιος στις εκλογές του 2023, είχε εκφράσει εμμέσως ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος.

Μάλιστα, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο OPEN TV, είχε φέρει ως παράδειγμα τη στάση που κράτησε εκείνος στις εκλογές του 2009.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ρωτήθηκε για το εάν ένα μέρος της πρακτικής ανάληψης πολιτικής ευθύνης θα ήταν να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές του 2023 ο παραιτηθείς υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής.

Τότε ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος απάντησε: «Δεν θα του πω εγώ τι θα κάνει.

»Εγώ είπα το 2009 στον Κώστα Καραμανλή ότι δεν θα είμαι υποψήφιος.

»Το 2008 είχα κατηγορηθεί αδίκως για μια αθλιότητα.

»Με αθώωσαν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, το ΠΑΣΟΚ και η δικαιοσύνη καταδίκασε τους συκοφάντες μου.

»Θα ήταν όμως, μια κατάσταση που δεν θα μπορούσα να την παλέψω.

»Ας υποθέσουμε ότι ο Κώστας Καραμανλής τα έχει κάνει όλα τέλεια.

»Τα φώτα, όμως, έχουν στραφεί όχι αδίκως στην κυβέρνηση και τον Κώστα Καραμανλή».

Ολόκληρη διαδήλωση στις Σέρρες φώναζε: «Μαύρο, μαύρο στον Καραμανλή, η θέση του είναι στην φυλακή…»

Η μεγάλη διαδήλωση στις Σέρρες για τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών έφτασε και στο πολιτικό γραφείο του Κώστα Καραμανλή με τους πολίτες να του απευθύνουν οργισμένα συνθήματα.

Είναι χαρακτηριστικό της έκρηξης οργής ότι ένα από τα συνθήματα που ακούστηκαν έξω από το πολιτικό του γραφείο στην εκλογική του περιφέρεια ήταν το πολύ σκληρό «Μαύρο, μαύρο στον Καραμανλή, η θέση που ανήκει είναι στην φυλακή…».

Ο παραιτηθείς υπουργός Μεταφορών και Υποδομών ο οποίος σύμφωνα με τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου θα είναι και πάλι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές, ίσως, για πρώτη φορά διαπιστώνει ότι οι Σέρρες, το παραδοσιακό προνομιακό ακροατήριο διαχρονικά της οικογένειας Καραμανλή, βρίσκονται απέναντί του κατηγορώντας τον ευθέως για τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών.

ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 9/3/2023 #ODUSSEIA #ODYSSEIA