/

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου θα γίνει η Βραδινή Καρναβαλική Παρέλαση στο Αργοστόλι. Συγκεντρωνόμαστε & Ξεκινάμε από την πλατεία Βαλλιάνου στις 7:00μμ

Ο βασιλιάς Καρνάβαλος, μαζί με τη βασίλισσα του φετινού Καρναβαλιού Λουκία Μικελάτου, στην βραδινή τους έξοδο με τη συνοδεία του 2ου & του  3ου Δημοτικού σχολείου Αργοστολίου, του Α.Ο. Φωκάτα με γκρουπ 80 ατόμων με θέμα «Κατάρ – Μουντιάλ 2022», του Λυκείου Ελληνίδων Αργοστολίου με κομπανία που θα ξεπεράσει τα 150 άτομα και θέμα «Πάψε θεέ μου τη βροχή» και άλλων πολιτιστικών συλλόγων, μαζορετών από την Ιδιωτική Σχολή Χορού Art & Style Dance School Όλγα Γαλιατσάτου & χορευτριών από το Εργαστήρι χορού Pirouette της Βεατρίκης Κόρμαλη, αρμάτων και μασκαράτων, που θα δίνουν τον ρυθμό. Μαζί μας  και η θαλασσοπαρέα του Φαναριού.

Στην βραδινή παρέλαση συμμετέχει γκρουπ με Βραζιλιάνες χορεύτριες και η ομάδα θεάτρου δρόμου «Theatro – Theama» με performer (ξυλοπόδαροι, ζογκλέρ, παλιάτσοι, εντυπωσιακές φουσκωτές κινούμενες φιγούρες).

Μια μεγάλη και εντυπωσιακή Βραδινή παρέλαση που ξεσηκώνει την πόλη, περπατώντας στους πεζόδρομους του Αργοστολίου και μέσω του λιθόστρωτου και της παραλίας, επιστρέφουμε στην πλατεία Βαλλιάνου, όπου διασκεδάζουμε με το επταμελές μουσικό σχήμα EFLocals με γνωστές disco, latin & pop επιτυχίες από το διεθνές ρεπερτόριο καθώς και ελληνικό ρετρό από τα 60s, 70s, 80s.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 23/2/2023 #ODUSSEIA #ODYSSEIA