/

Προχωρήσαμε μαζί – Αξίζει να συνεχίσουμε

Στη χθεσινή εκδήλωση στο Επιμελητήριο, συμπολίτες και συμπολίτισσες από όλη την Κεφαλονιά βρεθήκαμε στον ίδιο χώρο. Άνθρωποι της αυτοδιοίκησης, φορείς και ενεργοί πολίτες.

Μιλήσαμε για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας. Για τον κοινό μας αγώνα από το 2019 που αξίζει να συνεχίσουμε. Για αυτά που μας ενώνουν.

Η Κεφαλονιά και η Ιθάκη βαδίζουν σε ένα δρόμο συνεργασίας, με αποτέλεσμα τις μεγαλύτερες χρηματοδοτήσεις των τελευταίων δεκαετιών, για σειρά θετικών παρεμβάσεων.

Με την τοπική μας κοινωνία να πρωταγωνιστεί, αλλά και το έμπρακτο ενδιαφέρον της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η επόμενη μέρα για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη είναι ακόμα ψηλότερα. Όχι μακριά από τα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Η επόμενη μέρα για την Ελλάδα είναι μια εποχή ανάπτυξης. Όχι μια επανάληψη αποτυχημένων πειραμάτων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους και όσες βρέθηκαν χθες εκεί.

Λόγω της προσέλευσης, ζητώ συγγνώμη από τους συμπολίτες μας που δεν κατάφεραν να μπουν στην αίθουσα, καθώς και από όσους δεν  συνομιλήσαμε λόγω του συνωστισμού. Ευχαριστώ για τα μηνύματα στήριξης όσων δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Περιβάλλοντος κ. Μανώλη Γραφάκο και στον συνάδελφο Βουλευτή Ηλείας Ανδρέα Νικολακόπουλο που ταξίδεψαν για να είναι μαζί μας.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 20/2/2023 #ODUSSEIA #ODYSSEIA