Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών στη Ζάκυνθο

Εξιχνιάστηκαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, τρεις περιπτώσεις κλοπών και σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος τριών ατόμων,  για το αντίστοιχο αδίκημα. 

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στο πλαίσιο της έρευνας των αστυνομικών, ταυτοποιήθηκε ένας αλλοδαπός, ως δράστης σε υπόθεση κλοπής διαφόρων αντικειμένων και χρηματικού ποσού -140- ευρώ από αυτοκίνητο, που έγινε κατά το χρονικό διάστημα από το βράδυ της (20.11.2022) έως μεσημβρινές ώρες της (21.11.2022), στην περιοχή Βαρρές Ζακύνθου.

Στην δεύτερη περίπτωση, διαπιστώθηκε η εμπλοκή ημεδαπής σε υπόθεση κλοπής ενδυμάτων από κατάστημα στην πόλη της Ζακύνθου, το μεσημέρι της 22.10.2022.

Τέλος, στην τρίτη περίπτωση, από την αστυνομική έρευνα και την εργαστηριακή εξέταση των στοιχείων που συλλέχθηκαν, ταυτοποιήθηκε ένας ημεδαπός, ο οποίος την 19.08.2021 στην περιοχή Σαρακηνάδο Ζακύνθου, αφού παραβίασε παράθυρο οικίας, αφαίρεσε από το εσωτερικό -1- ρολόι.

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε  βάρος των τριών δραστών, θα διαβιβαστούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 10/2/2023 #ODUSSEIA #ODYSSEIA