ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2023: ΕΝΑΡΞΗ / Παιγνίδι του κρυμμένου θησαυρού

Το Αργοστολιώτικο Καρναβάλι 2023 φιλοδοξεί να δώσει  μια χρωματιστή και χαρούμενη νότα ελπίδας και μας καλεί να ξεφύγουμε και να ξεχαστούμε, να σατιρίσουμε, να χορέψουμε, να ξεφαντώσουμε.

Το πρώτο ραντεβού για το φετινό Καρναβάλι στο Αργοστόλι έχει δοθεί για την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 4:30μμ, όπου ξεκινά το καρναβαλικό ξεφάντωμα από την πλατεία Καμπάνας μέσω του Λιθόστρατου και φτάνοντας στην πλατεία Βαλλιάνου  με τη «Στέψη της Βασίλισσας» & την πρώτη της εμφάνιση και κάπως έτσι ανοίγουμε τις γιορτές για φέτος, με καρναβαλικούς ρυθμούς από τον DJ Μάκη Κλωνή και την ομάδα θεάτρου δρόμου “Teatro – Teama”, με performer (ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, παλιάτσους, εντυπωσιακές φουσκωτές κινούμενες φιγούρες).

Θα απολαύσουμε επίσης αποκριάτικους χορούς από τα χορευτικά των Πολιτιστικών Συλλόγων «Ιόνιος Πνοή», «Λύκειο Ελληνίδων Παράρτημα Αργοστολίου», «Πηνελόπη», «Κεφαλλήνες», «Το Αράκλι», «Το Σπάρτο», «Ο Μπαλλος», «Αίνος» Βλαχάτων, «Ο Μέρμηγκας».

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν η ηθοποιός Θεοδώρα Τσέπα και ο δημοσιογράφος Σάκης Βούτος.

Και θα είναι μόνο η αρχή, καθώς έχει σχεδιαστεί από τον Δήμο Αργοστολίου σε συνεργασία πάντα με φορείς, σχολεία, συλλόγους ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και δράσεων που θα καλύψει όλο το Δήμο Αργοστολίου το διάστημα μέχρι και την κορύφωση της καρναβαλικής γιορτής, την τελευταία Κυριακή των Αποκριών.

Το Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού

Σας παρακαλούμε να ενημερώσετε τους μαθητές του σχολείου σας και τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων ότι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή για το «Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού», έως την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου  στις 3.00μμ και για την Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση Αρμάτων Μασκαράτων που διοργανώνει ο Δήμος Αργοστολίου, έως την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023.

        Στο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού μπορούν να συμμετέχουν τα παιδιά του Δημοτικού σχολείου από την Δ΄ τάξη έως την ΣΤ΄ τάξη καθώς επίσης και τα παιδιά του Γυμνασίου & του Λυκείου.

Οι ομάδες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω των σχολείων τους, των συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων (εφόσον επιθυμούν), αλλά και μεμονωμένα σαν αθλητική ομάδα, σύλλογος, γειτονιά, παρέα…

Οργανωθείτε & Δηλώστε συμμετοχή!!!

Τα παιδιά κάθε χρόνο δίνουν την πιο όμορφη παρουσία με τον πιο χαρούμενο ρυθμό στις Καρναβαλικές εκδηλώσεις.

Πληροφορίες: 26710.29005 e-mail: argostolitheatre@yahoo.gr.

Καλή διασκέδαση & ψυχαγωγία με το Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού 2023!!!

KAΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ!!!

Τμήμα Πολιτισμού Δήμου Αργοστολίου

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 3/2/2023 #ODUSSEIA #ODYSSEIA