Συλλυπητήρια για τον Νίκο Φραντζή

Σχετικά με την απώλεια  του Νίκου Φραντζή, Γενικού Γραμματέα Δήμου Αργοστολίου ο Αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραυλός  έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Με βαθιά θλίψη και οδύνη αποχαιρετούμε έναν φίλο, έναν άνθρωπο που σε όλη του τη ζωή υπηρέτησε με ακεραιότητα την τοπική αυτοδιοίκηση.  Ο Νίκος Φραντζής με τον μαχητικό του χαρακτήρα προσέφερε πολλά στη δημόσια διοίκηση  τόσο με την προσωπική  στάση ζωής του, όσο και μέσα από τα δημόσια καθήκοντά του.

Τα θερμά συλλυπητήριά  στους οικείους του.

                                               Ο Αντιπεριφερειάρχης

                                      Π.Ε Κεφαλληνίας & Π.Ε. Ιθάκης    

                                                   Σταύρος Π. Τραυλός

——————-

Συλλυπητήριο Μήνυμα για την απώλεια του Νίκου Φραντζή από τον Βουλευτή κ. Καππάτο

Με θλίψη αποχαιρετούμε τον Νίκο Φραντζή, έναν ξεχωριστό άνθρωπο που υπηρέτησε με συνέπεια την τοπική αυτοδιοίκηση και τον πολιτικό του χώρο.

Επρόκειτο για δημόσιο λειτουργό συγκροτημένο και με αγάπη για τον τόπο μας. Άριστος οικογενειάρχης, πολιτισμένος άνθρωπος και αγαπητός στη τοπική μας κοινωνία.

Τα τελευταία χρόνια είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του, στο πλαίσιο των καθηκόντων του ως Γενικού Γραμματέα του Δήμου Αργοστολίου.

Κατά τη συνεργασία μας διαπίστωσα, ακόμη, το ψυχικό του σθένος και το απόθεμα δυνάμεων που κατέθεσε -παρά τη προσωπική του μάχη- στον αγώνα ο Δήμος Αργοστολίου να λειτουργήσει ομαλά. Για το ζήτημα δε της δημιουργίας του Μουσείου Σκλάβου, η συμβολή του Νίκου ήταν καθοριστικής σημασίας.

Στην αγαπημένη του σύζυγο Μαριάννα, τα παιδιά, τους συνεργάτες και τους οικείους του εκφράζω τα συλλυπητήριά μου.  Θα τον θυμόμαστε πάντα. 

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

———

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ από τον Διονύση Γασπαρινάτο, Δημοτ. Σύμβουλο

Μου είναι πολύ δύσκολο να πιστέψω ότι ο φίλος μου Νίκος Φραντζής έχασε τη μάχη για τη ζωή και δεν βρίσκεται πλέον μαζί μας. Τη δοκιμασία της υγείας του τα τελευταία χρόνια, την αντιμετώπισε με θαυμαστή αντοχή, δύναμη αλλά και περίσσευμα ψυχής που φανέρωνε θέληση για ζωή.  

 Ο Νίκος ήταν ερωτευμένος με την τοπική αυτοδιοίκηση, την Κεφαλονιά, τη Λειβαθώ και τα Μεταξάτα, και αγωνίστηκε με πολιτική συνέπεια και υπευθυνότητα,  υπερασπιζόμενος μέχρι τέλους τα οράματά του, αφήνοντας το αποτύπωμά του στην ιστορία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Κεφαλονιά, την Ιθάκη και σε όλη την Ελλάδα.     

Είμαι σίγουρος ότι στην τοπική ιστορία, θα καταγραφεί ως μια προσωπικότητα που με την πορεία και το ήθος του, τη συμμετοχή, τη δράση και την προσφορά του, αφήνει σπουδαίο αυτοδιοικητικό και κοινωνικό έργο.

Τον ευχαριστώ για τη συνεργασία που είχαμε από το 1991 μέχρι ακόμη και σήμερα ως εμπλεκόμενοι και οι δύο με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς και για την ειλικρινή και γνήσια φιλία μας.

Νίκο σε αποχαιρετώ με συγκίνηση και με την ελπίδα ότι θα συνεχίσεις από εκεί ψηλά να παρακολουθείς την πορεία των Νησιών μας στο μέλλον.

Καλό σου ταξίδι αγαπημένε φίλε μου Νίκο. Αυτό το τελευταίο ταξίδι σου να είναι ήρεμο και γαλήνιο. Θα σε θυμάμαι πάντα με θαυμασμό, εκτίμηση και αγάπη.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στη Μαριάννα και στα παιδιά του Κωστή και Γιώργο.

Διονύσης Π. Γασπαρινάτος

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αργοστολίου

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 24/1/2023 #ODUSSEIA #ODYSSEIA