Το Βαλλιάνειο Γενικό Λύκειο Κεραμειών ευχαριστεί την κ. Μελίνα Τραυλού και την Neptune Lines

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Καθηγητών του Βαλλιανείου Γενικού Λυκείου Κεραμειών εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τη ναυτιλιακή εταιρεία Neptune Lines και ιδιαιτέρως προς την Πρόεδρο της Εταιρείας κ. Μελίνα Τραυλού, για την ευγενική δωρεά προς το Σχολείο μας έξι βιντεοπροβολέων, που θα δώσουν τη δυνατότητα, μαζί με τις ήδη υπάρχουσες συσκευές, να γίνεται πλέον χρήση σύγχρονων εποπτικών μέσων και καινοτόμων εκπαιδευτικών εργαλείων σε όλες τις αίθουσες διδασκαλίας του Σχολείου μας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η συμπατριώτισσά μας κ. Τραυλού, Πρόεδρος επίσης της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και εκ των επιφανεστέρων επιχειρηματιών στην παγκόσμια ναυτιλιακή αγορά, δείχνει έμπρακτο ενδιαφέρον για τις υποδομές του Σχολείου μας, στο οποίο είχε φοιτήσει κατά το παρελθόν ο αείμνηστος παππούς της. Στη δύσκολη συγκυρία των σεισμών του 2014 είχε αναλάβει εξ ολοκλήρου την αντικατάσταση των εξωτερικών κουφωμάτων του Διδακτηρίου μας.

Η δράση της κ. Τραυλού δεν είναι απλώς παράδειγμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, Αποτελεί δυναμική συνέχεια στην αλυσίδα κοινωφελών δράσεων των ναυτικών οικογενειών της Κεφαλονιάς, που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στις υποδομές παιδείας, υγείας, πρόνοιας και πολιτισμού του τόπου μας.

Οι βιντεοπροβολείς θα τοποθετηθούν με φροντίδα των υπηρεσιών του Δήμου Αργοστολίου, που έχει επίσης προβεί σε εργασίες καλωδίωσης και σύνδεσης όλων των αιθουσών του Σχολείου με το διαδίκτυο. Ευχαριστούμε τον Δήμο Αργοστολίου, που μας διαβεβαίωσε ότι οι σχετικές εργασίες θα γίνουν το συντομότερο δυνατόν.

Ευχόμαστε, με την ευκαιρία, σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα και σε όλους τους συμπολίτες μας, καλές γιορτές, υγεία, πρόοδο, ειρήνη και ευημερία. Ας προσπαθήσουμε όλοι, ο καθένας από τη θέση που υπηρετεί, ώστε το 2023 να είναι μια καλύτερη χρονιά για τα παιδιά μας.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 24/12/2022 #ODUSSEIA #ODYSSEIA